REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
9
Policija

Ignas Rubinskas (I.R.) gruodžio 29 d. apie 20 val. išėjo iš draugų namų, esančių Dotnuvos miestelyje, į savuosius, tačiau jų taip ir nepasiekė.

9

Ignas Rubinskas (I.R.) gruodžio 29 d. apie 20 val. išėjo iš draugų namų, esančių Dotnuvos miestelyje, į savuosius, tačiau jų taip ir nepasiekė.

REKLAMA

Tiek visuomenė, tiek gelbėjimo tarnybos metė pajėgas ieškoti vaikino, tačiau kol kas paieškos vis dar yra bevaisės.

Kinologo šuo vyro pėdsakais atsekė iki upės tilto ir čia jie dingsta... Vakar Priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pareigūnai, narai Dotnuvos miestelyje, Tilto gatvėje, Dotnuvėlės upėje tęsė galimai nuskendusio I. R. paieškos darbus, tačiau ir šiems upėje rasti vaikino nepavyko. 17:29 val. gelbėtojai baigė paieškos darbus, rašoma portale kedainietis.lt

Vyro ieškota ir miške. Jaunas vaikinas neseniai sukūrė šeimą ir tapo tėčiu. Jei turite kokios nors naudingos informacijos apie dingusį Igną, prašome kuo skubiau pranešti Kauno apskr. VPK telefonu (8 37) 303 450 arba skambinti bendruoju pagalbos telefonu 112.

REKLAMA
REKLAMA

Iš Kauno priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos 5-osios komandos atvykę narai ieškojo galimai nuskendusio žmogaus kūno, atvykęs kinologas su šunimi šukavo upelio pakrantes. Įvykio vietoje dirbo apie dešimt ugniagesių, policijos pareigūnai. Susivieniję miestelio žmonės būriais traukė prie upės ir prisidėjo prie paieškos. Paieškos tęsiamos iki šiol.

REKLAMA

Aiškėja ir daugiau vyro dingimo aplinkybių. Kaip išsiaiškino policijos tyrėjai, Ignas kartu su dar dviem bičiuliais susitiko gerai praleisti laiką, pasilinksminti, užsikūrė pirtį. Neslepiama, jog buvo vartojami ir alkoholiniai gėrimai. Namo šeimininkui nuėjus miegoti, pirtyje liko tik du vaikinai. Manoma, kad Ignas apsirengė svetimais rūbais ir išėjo. Jaunas vyras pirtyje paliko ir telefoną, ir kitus savo daiktus.

Keliamos net kelios versijos. Manoma, kad Ignas galėjo nuskęsti, o jo kūną nusinešė upelio srovė. Taip pat tikrinamos ir kitos versijos – gali būti, jog jis prie Tilto įsėdo ar buvo įsodintas į automobilį. Buvo manoma, kad jaunuolis galėjo sušalti miške, bet išieškojus aplinkinius miškus vyras nerastas.

Artimieji neviltyje, jie vis dar tikisi rasti Igną gyvą.

Jaunas vyras neseniai susituokė su gyvenimo drauge, šeima susilaukė vaikelio.

Vyro požymiai: apie 193 cm ūgio, liekno kūno sudėjimo, tamsių plaukų. Gali vilkėti mėlynus plėšytus džinsus, juodą megztinį, avėti juodus zomšinius batus.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų