REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
35
Iveta Svilainytė (tv3.lt fotomontažas)

Naujametinis „X Faktorius“ liūdnai baigėsi net dviejų mokytojų komandų nariams. Šou turėjo palikti Marijono Mikutavičiaus auklėtinėms „Emdžej“ ir Justės Arlauskaitės-Jazzu lakštingalai Ivetai Svilainytei.

35

Naujametinis „X Faktorius“ liūdnai baigėsi net dviejų mokytojų komandų nariams. Šou turėjo palikti Marijono Mikutavičiaus auklėtinėms „Emdžej“ ir Justės Arlauskaitės-Jazzu lakštingalai Ivetai Svilainytei.

REKLAMA

Dar atrankose Ivetai buvo uždėta „dailiausios projekto dalyvės“ karūna, tačiau trečioje finalinėje kovoje vien grožio nepakako. Susikovus su Andriaus Momontovo komandos nare Indre Grikšelyte, jai bent iki kito sezono su „X Faktoriaus“ scena teko atsisveikinti.

Po įtemptos dienos „X Faktoriaus“ užkulisiuose ir daug jėgų bei streso pareikalavusio pasirodymo Ivetai prireikė šiek tiek laiko poilsiui. Tačiau antradienio vakarą socialinėje erdvėje projekto finalistė žiūrovams parašė jautrų laišką.

Toks tuščias vakaras. Labai keista, jog staiga nebelieka streso, skubėjimo, galvojimo, ką reikės daryti kitaip, kokią dainą pasirinksime šią savaitę, malonaus nerimo ir jaudulio, kuris laikui bėgant tapo įprasta nuolatine būsena. Atrodo, jog norėčiau pasakyti tiek daug, tačiau viskas, ką dabar būtinai noriu pasakyti, tai AČIŪ.

Atsisveikinti niekada nėra lengva, bet atsisveikinti su tuo, ko siekei visa širdimi, kuo gyvenai ir ko beprotiškai norėjai yra ypač sunku. Kaip ir minėjau, „X Faktorius“ man buvo didžiulis iššūkis, dainavau tai, ko galbūt niekada šiaip nebūčiau dainavusi. „X Faktorius“ man padėjo pamatyti save iš kitos pusės, atsiskleisti ne tik lyriškai, bet ir parodyti save kitame amplua.

Esu nuoširdžiai dėkinga visai „X Faktoriaus“ kūrybinei komandai, ten tikrai dirba nuostabūs žmonės, kurie be galo myli savo darbą. Labai ačiū Eividas, kuris ne tik daro puikias šukuosenas, bet ir darydamas jas sukuria super gerą atmosferą ir besėdint kirpėjo kėdėje užsimiršti apie pilvą raižantį jaudulį, Egidijus už didžiausias pastangas papuošti kiekvieną dalyvį ir daryti viską, kad tik jis jaustųsi puikiai ir už gebėjimą nuraminti, Lukas už kūrybą, didžiulį pasiaukojimą muzikai ir puikias aranžuotes, Girmantė už patarimus, įkvėpimą ir vokalo pamokas, Paulius už kiekvieną padrąsinimą, šokio žingsnelius, motyvaciją ir už tai, kad visada pakeldavai nuotaiką. Mindaugasuž galimybę ir idėjas bei Juste už tai, kad nuo pat kelio pradžios manimi patikėjai ir už viską, ką suteikei projekto metu. Esu dėkinga ir sau pačiai, kad išdrįsau sudalyvauti „X Faktoriuje“, kai žengiant į atranką net neturėjau minčių apie finalus.

O labiausiai žmonėms, kurie dar iki pat šios minutės rašo skatinančias, motyvuojančias ir įkvepiančias žinutes, žmonėms, kurie laidų metų negailėjo savo balsų ir stipriai palaikė, savo šeimai ir draugams. Jūs esat tai, dėl ko aš tikrai nežadu sustabdyti savo muzikinio kelio.

Kiekviena patirtis yra gera, tačiau man, neturėjusiai jokios didelės patirties, X Faktorius buvo ypač gera mokykla. Tai liks nepamirštama. Pagaliau įgavau pasitikėjimo savimi, galimybę pasirodyti tokio mąsto scenoje ir būti pastebėta, įgavau žinių ir daugybę patarimų iš šios srities profesionalų. Na, o balso nepraradau, tad belieka tik tobulinti vokalą, sceninius įgūdžius ir nesustoti.

Sakoma, kad užsidarius durims atsiveria langas, tad tebūnie šie Naujieji metai žingsnis naujų muzikinių tikslų link.

PAŽADU – mane dar tikrai išgirsit!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų