REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
36
Kristupas (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

Vasaros projekte „2 barai“ išgarsėjęs Kristupas Albužis tvirtina, kad po pergalės šou jo gyvenimas apsisuko 180 laipsnių kampu. Vaikinas sulaukė pasiūlymo, apie kurį anksčiau galėjo tik pasvajoti. Dėl gyvenimo pametėtos galimybės barmenas ryžosi išsikelti iš gimtojo pajūrio ir įsikūrė sostinėje.

36

Vasaros projekte „2 barai“ išgarsėjęs Kristupas Albužis tvirtina, kad po pergalės šou jo gyvenimas apsisuko 180 laipsnių kampu. Vaikinas sulaukė pasiūlymo, apie kurį anksčiau galėjo tik pasvajoti. Dėl gyvenimo pametėtos galimybės barmenas ryžosi išsikelti iš gimtojo pajūrio ir įsikūrė sostinėje.

REKLAMA

Kristupą televizijos žiūrovai ir vėl galės išvysti ekrane. Jam teko vaidmuo tūkstančių pamėgtame seriale „Pasmerkti“. Naujausias sezonas, kurio gerbėjams teko laukti net du metus, grįžta su dar didesniu trenksmu. Čia prisidėti buvo pasiūlyta ir Kristupui. Vaikinui kliuvo ginkluotojo Komondoro, banditus ir kitus VIP asmenis saugančio apsaugos firmos darbuotojo, vaidmuo.

Jaunas vaikinas džiaugiasi gavęs galimybę atsistoti šalia talentingų aktorių ir kuklindamasis tvirtina, kad stengsis savo pareigą atlikti visu šimtu procentų. „Šie žmonės daugybę metų studijavo aktorystę tam, kad turėtų galimybę filmuotis viename garsiausių serialų šalyje. O man viskas buvo tarsi padėta ant lėkštutės. Žinau, kad tai tik pati pradžia, vaidmuo nedidelis, tačiau labai tai vertinu ir iš visų jėgų stengiuosi pasirodyti kuo geriau, nenuvilti“, – tv3.lt sakė Kristupas.

- Pasirašydamas kontraktą su realybės šou „2 barai“ žinojai, kad laimėtojo laukia įspūdingas prizas. „Žvaigždės kontrakto“ žmonės siekia ilgus metus. Ar sulaukei skeptiškų nuomonių dėl tokio įvertinimo?

- Žinoma. Visi galvojo, kad štai, laimėsiu, gausiu žvaigždės kontraktą ir iš karto uždirbsiu gerus pinigus. Aš pats to tikrai nesitikėjau. Eidamas į projektą apie tai net negalvojau. Žinojau, kad galbūt tai suteiks kažkokią galimybę kažką pasiekti. Vaidmuo „Pasmerktuose“ – geras pavyzdys. Man buvo suteikta išmėginti jėgas aktorystėje. Kas žino, gal man pavyks. O gal kada nors atrasiu save televizijos laidų vedėjo amplua. 

- Ar kada anksčiau buvai pagalvojęs apie aktorystę?

- Na, man tai gana artima. Kažkada mokykloje lankiau dramos būrelį (juokiasi). Aišku, čia tik vaikų žaidimai. Ir mano vaidmuo „Pasmerktuose“ gana paprastas. Man nereikia mokytis ilgų tekstų. Viskas po truputį įsibėgėja. Po projekto turėjo nemažai laiko praeiti, kad prasidėtų kažkokie konkretūs veiksmai.

- Koks tavo paties požiūris į pergalę televizijos šou? Ar neužsisėdėsi ant laurų?

- Į pergalę žiūriu kaip į galimybę pradėti kovoti dėl savęs. Tikrai ne iš karto viskas lengva. Jeigu nori kažko pasiekti, reikia įdėti daug darbo. Niekur be to neišsisuksi.

- Esi iš tų, kurie visur ir visada stengiasi pirmauti?

- Aš kovotojas. Visada stengiuosi nugalėti. Aš iš tų, kurie tiki ir turi viltį. Pavyzdžiui, vyksta futbolo rungtynės, rezultatas – 3:0. Atrodytų, kad jau nebeįmanoma nieko pakeisti. Tačiau aš vis tiek tikiu, kad dar galima laimėti, galima iškovoti. Dėl visko gyvenime reikia kovoti.

- Ar visur pasiteisina toks požiūris?

- Iš tiesų tik po projekto pasikeitė mano požiūris į gyvenimą. Supratau, kad man reikia dar daug ko išmokti, daug ko nežinau. Tačiau patikėjau, kad galiu išmokti. Nebebijau išbandyti kažko naujo.

- Ar toks požiūris pastūmėjo žengti į naują gyvenimo etapą – persikraustyti į sostinę?

- Pagrindinė priežastis buvo ta, kad čia vyksta filmavimai. Nebūtų labai praktiška kaskart važinėti iš Klaipėdos į Vilnių.

- Ar „žvaigždės kontraktas“ padeda čia įsigyventi greičiau – susirasti naujų pažinčių ir veiklos?

- Aš nesu žvaigždė. Tačiau man visada sekdavosi susipažinti. O ir šiaip Vilniuje turiu nemažai draugų. Visi iš Klaipėdos čia lekia.

- Kodėl Klaipėda iškeičiama į Vilnių?

- Visus traukia sostinė, naktinis gyvenimas, galimybės. Klaipėdoje visai nėra ką veikti. Be to, man patinka vilniečiai, jie kur kas labiau atsipalaidavę. Kadangi aš gana atviras viskam, man tarp susikausčiusių žmonių būti sunku. Myliu savo kraštą ir tikrai ten grįšiu. Šeimą kursiu tik Klaipėdoje. Tačiau kol esu jaunas, noriu pauliavoti Vilniuje.

- Ar per tuos kelis mėnesius, kol čia gyveni, jau spėjai išsišėlti?

- Kol kas dar neradau tam laiko. Papildomai įsidarbinau naktiniame klube, tad savaitgaliais dirbu barmenu – penktadieniai ir šeštadieniai užimti.

- Ar anksčiau buvai dirbęs barmenu ar patirties įgijai dalyvaudamas šou?

- Projekte teko šiek tiek paplakti kokteilius, tačiau iš tiesų aš ten nieko nemokėjau...

- Tad į naująjį darbą tave priėmė tik dėl to, kad esi žinomas?

- Tikrai ne. Darbo pokalbyje tiesiog teko daug bendrauti. Juk barmenui tai ir yra svarbiausia. O koktelių ir triukų išmokstama dirbant. Nemažai patirties sukaupiau bendravimo su žmonėmis reikalaujančiuose darbuose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų