REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
44
Makalius (nuotr. Instagram)

Naujųjų metų sutikimas užsienyje – vis labiau populiarėja tarp lietuvaičių. Susikrauti lagaminus ir sėsti į lėktuvą ryžtasi dažnas, o juos vilioja šalys, kuriose kuriose šaltuoju metų laiku galima mėgautis karšta, vasariška saule ir paplūdimiais.

44

Naujųjų metų sutikimas užsienyje – vis labiau populiarėja tarp lietuvaičių. Susikrauti lagaminus ir sėsti į lėktuvą ryžtasi dažnas, o juos vilioja šalys, kuriose kuriose šaltuoju metų laiku galima mėgautis karšta, vasariška saule ir paplūdimiais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pasitikti Naujųjų, 2018-ųjų, metų į Maldyvus jau septintąjį kartą išvykęs Rimvydas Širvinskas-Makalius džiaugiasi, kad šie metai jo gyvenime buvo kupini įspūdžių: „Tai buvo patys geriausi metai: verslas stipriai augo ir plėtėsi, išleidome daug laimingų keliautojų į nepamirštamas keliones“, tv3.lt teigė keliautojas.

REKLAMA

Asmeninis R. Širvinsko gyvenimas taip pat šiemet buvo labai sėkmingas – kasdien su šypsena į darbą keliavęs keliautojas teigė, kad turėjo labai daug naujų idėjų, kurias norėjo įgyvendinti ir jomis dalytis su kitais.

Įspūdingiausiose metų kelionėse – Britney Spears ir Deividas Koperfildas

Ne vieną dešimtį skirtingų šalių aplankiusio Makaliaus gyvenimas šiemet šiek tiek skyrėsi nuo ankstesnių metų: sausio-balandžio mėnesiais R. Širvinskas nusprendė nekeliauti. Jo teigimu, reikėjo pailsėti nuo kasdieninių kelionių, vėl prisiminti skrydžių, naujų patirčių džiaugsmą.

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto šiemet jam pavyko išvykti į 20 kelionių, o geriausiomis sutiko pasidalyti ir su tv3.lt portalo skaitytojais: „Įspūdingų kelionių virtinė prasidėjo rugpjūtį – kartu su mama, jos gimimo dienos proga, keliavome į Maldyvus. Vėliau skridau į Kaliforniją – ten stengiuosi sugrįžti bent kas dvejus metus. Las Vegase išpildžiau seną savo svajonę – buvau dainininkės Britney Spears koncerte ir iliuzionisto Deivido Koperfieldo magijos pasirodyme, kuriame visiškai neteko žado“, – prisiminimais dalijosi Makalius.

Naujieji Maldyvuose – be fejerverkų?

Sutikti Naujuosius Maldyvuose nusprendęs keliautojas sakė, kad čia Kūčios ir Kalėdos nėra švenčiamos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kadangi jie gyvena pagal kitokį kalendorių, Naujieji metai organizuojami tik dėl turistų: „Kad šiandien – naujųjų sutikimas – galima spręsti tik iš salos papuošimų, tačiau tikrosios nuotaikos čia nėra. Šiemet salos gyventojai dėl turistų išties pasistengė – bus fejerverkai, ko anksčiau nebūdavo“, – teigė keliautojas.

Įdomu tai, jog kiekviena Maldyvų sala turi teisę nusistatyti laiką, pagal kurį nori gyventi: „Čia, nors salas skiria 10 minučių laivu, laikas skiriasi valanda“, – pasakojo Makalius.

Svarbiausia – atrasti laiko 

Kiekvienais metais sau daugiau laiko skirti pasižadantis keliautojas sako, kad tai – ne vienerių metų projektas: „Vienu metu buvau įnikęs į darbus ir verslą, pamiršau artimuosius, draugus ir save patį. Naujaisiais metais noriu pasižadėti atrasti daugiau laiko tam, kas brangiausia – savo šeimai – nudžiuginti juos nepamirštamais įspūdžiais“, – pažadais dalijosi keliautojas.

Tiems, kurie vis dar dvejoja, ar verta išdrįsti susikrauti lagaminus ir išvykti į kelionę, R. Širvinskas linki nebedvejoti: „Kelionės yra vienas labiausiai tobulinančių ir pradžiuginančių dalykų. Patiriame ne tik neišdildomus įspūdžius, bet taip pat ir suartėjame su tais, kurie keliauja su mumis“, – tv3.lt teigė R. Širvinskas-Makalius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų