REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 

Futbolo pasaulyje netyla aistros dėl Virgilo van Dijko. Tiksliau, dėl 75 milijonų svarų sterlingų, kuriuos „Liverpool“ sumokėjo už „Southampton“ gynėją. Apie tai pasisekė ir aštrialiežuvis „Manchester United“ strategas Jose Mourinho.

REKLAMA
REKLAMA

„Jei kas nors ir gali apie tai šnekėti, tai tik Jurgenas Kloppas. Jei būčiau vienas jūsų, paklausčiau apie jo kalbas, kai pasirašėme sutartį su Pauliu Pogba“, – žurnalistams priminė J. Mourinho.

REKLAMA

„Manchester United“ P. Pogba įsigijo 2016-ųjų vasarą, kai Turino „Juventus“ sumokėjo 89 milijonus svarų.

„Jei sumoki 100 milijonų ir žaidėjas patiria traumą, viskas išrūksta pro kaminą, – tuomet kalbėjo „Liverpool“ strategas J. Kloppas. – Kiti klubai gali išleisti daug pinigų ir susirinkti geriausius futbolininkus. Aš noriu daryti kitaip.“

J. Mourinho, vertindamas V. van Dijko įsigijimą, buvo diplomatiškas: „Liverpool“ daro tai, ką nori. Nesu tas, kuris galėtų komentuoti. Realybė tokia, jog jei jie nori žaidėjo ir mano, kad jis tinkamas, moka arba tiesiog šio futbolininko neturi. Taip veikia rinka.“

26-erių V. van Dijkas šią savaitę tapo brangiausiu visų laiku gynėju. Ankstesnis rekordas priklausė „Manchester City“, kuri vasarą už 52 milijonus svarų įsigijo Benjaminą Mendy. 23-ejų prancūzas į Angliją atvyko iš „Monaco“.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų