REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kauniečiai gali ramiau atsikvėpti. Išaiškinti vyrai, įtariami Kaune įvykdę daugiau nei 20 vagysčių.

Kauniečiai gali ramiau atsikvėpti. Išaiškinti vyrai, įtariami Kaune įvykdę daugiau nei 20 vagysčių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kaip informuoja pareigūnai, atliekant kratas asmenų namuose ir nuomojamose patalpose, viename iš garažų rastas didelis kiekis šaudmenų. Iš viso baudžiamojoje byloje nukentėjusiaisiais pripažinta daugiau nei 20 gyventojų, kuriems buvo padaryta turtinė ir neturtinė žala.

REKLAMA

Ikiteisminio tyrimo metu 33-ejų metų įtariamajam pareikšti įtarimai įvykdžius 13 vagysčių. Kitam įtariamajam, 28-erių metų vyrui, pareikšti įtarimai ne tik dėl kitų įvykdytų vagysčių, bet ir dėl neteisėto disponavimo dideliu kiekiu šaudmenų – viso galimai įvykdyta 15 nusikalstamų veikų.

„Kauno apskrities policija šventiniu laikotarpiu ragina nepamiršti rūpintis turto saugumu. Primename, jog išvykstant iš namų patikrintumėte, ar gerai uždaryti visi langai, ar užrakintos visos durys, ar išjungti visi prietaisai, kurie gali tapti gaisro priežastimi.

REKLAMA
REKLAMA

Policijos pareigūnai įspėja, kad nevertėtų pamiršti ir transporto priemonių saugumo. Automobilius statykime laikantis Kelių eismo taisyklių, gerai apšviestoje vietoje, kuo arčiau namų ar gerai matomoje vietoje. Visada patikrinkime, ar transporto priemonė yra užrakinta, ar nepalikome gerai matomoje vietoje asmeninių daiktų.

Pastebėjus galimai daromą ar įvykdytą teisės pažeidimą, visuomet nedelsiant apie tai informuokite bendruoju pagalbos telefonu 112. Glaudaus gyventojų ir policijos pareigūnų bendradarbiavimo dėka stiprinkime saugumą gyvenamoje aplinkoje“, - rašoma išplatintame pranešime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų