REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Galimos naujienos, jei esate suinteresuoti kokiais nors būdais papildyti išsekusį pajamų šaltinį. Tačiau prireiks greitos reakcijos, energijos, kartu gal ir pradinės investicijos. Tikėtini viltingi pokalbiai su nemažai pasiekusiais žmonėmis.

Tauras

Tikėtina, kad kažkur važiuosite, rūpinsitės komerciniais, transporto, ryšių reikalais. Dienos pabaigoje gali atsitikti netikėtas įvykis - tikėtina ir netikėta nesėkmė.

Dvyniai

Pasistenkite sutvarkyti aktualius su namais susijusius reikalus, kurių staiga atsiras. Pasitelkite į pagalbą ir artimuosius. Gali kilti pagrįstas noras peržiūrėti, perplanuoti šeimos biudžetą, susidaryti taupymo programą.

Vėžys

Energija iš jūsų trykšte trykš. Gali būti, kad visos mintys suksis apie asmenį, kuriam puoselėjate aistringus jausmus. Tikriausiai pavyks susiorganizuoti sau ką nors malonaus, atgaivinti sielą, paganyti akis. Palanku imtis ir kūrybos.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Tikriausiai pajusite poreikį daug ką keisti savyje ir savo aplinkoje. Galbūt pradėsite sportuoti, atliksite kokias nors neeilines grožio, higienines, sveikatos tiriamąsias ar profilaktines procedūras.

REKLAMA

Mergelė

Gana emocionali diena. Jei esate kūrybingi ir aktyvūs, sugebėsite rasti išeitį iš bet kokios situacijos, pritraukti pagalbininkų. Tačiau galima nesunkiai įgyti ir priešų, konkurentų. Jei jaučiatės labai sudirgę, venkite aiškintis santykius.

Svarstyklės

Pats metas atsikratyti žalingo įpročio, apsikuopti savo aplinkoje, išmesti nereikalingus daiktus. Jei norite pasiskolinti ar paskolinti pinigų, dabar būtų neblogas metas, tačiau tik tuo atveju, jeigu protingai apsidrausite.

Skorpionas

Aktualūs bus profesiniai ar mokslo planai, ilgalaikiai projektai, kontaktai su įtakingais asmenimis ar publika. Galbūt staiga kažką įdomaus sužinosite apie kolegas, draugus užsienyje.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Jei iki ryto nieko blogo nenutiks, tai jums nestigs pasitikėjimo savimi, o ir aplinkiniams atrodys, kad protingai mąstote, tinkamai planuojate reikalus. Svarbu, kad svarbi iniciatyva tuoj pat neišblėstų.

Ožiaragis

Šiandien galite pajusti, koks svarbus jums yra populiarumas, kolektyvo nuomonė ir socialinė padėtis. Galite griebtis avantiūros, kad tik atkreiptumėte į save publikos ar patinkančio asmens dėmesį. Galbūt tai palengvins jūsų piniginę.

Vandenis

Svarbių įvykių kažin ar bus arba jie vyks kažkur jūsų pašonėje, tiesiogiai neužkliudydami. Profesijos srityje didelės įtampos nenusimato, todėl galėsite daugiau laiko skirti draugams ar savo pomėgiams.

Žuvys

Šiandien geriausia niekur aktyviai nesikišti ir tiesiog būti stebėtojais. Tiesa, darbo padaugės, spaus terminai, todėl kažin ar pavyks save itin tausoti. Vis dėlto įmanoma, kad finansinė arba kitokia parama ateis lengviau, nei galite įsivaizduoti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų