REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
41
Garsios poros, apie kurių meilę pamiršote (nuotr. Vida Press)

Karjeros pradžia pramogų pasaulyje dažnai neapsieina be naujų jausmų įsiplieskimo. Tiesa, neretai naujas žmogus gyvenimo kelyje tampa tik trumpalaike simpatija, tačiau kuomet esi žinoma persona – apie tai sužino visi.

41

Karjeros pradžia pramogų pasaulyje dažnai neapsieina be naujų jausmų įsiplieskimo. Tiesa, neretai naujas žmogus gyvenimo kelyje tampa tik trumpalaike simpatija, tačiau kuomet esi žinoma persona – apie tai sužino visi.

REKLAMA

Peržvelgus garsias pavardes Holivude tampa aišku, kad buvusiųjų sąraše galima aptikti ne ką mažesnių žvaigždžių. metro.co.uk. kviečia iš naujo prisiminti garsias poras apie kurių meilę, ko gero, jau pamiršote.

Justinas Timberlake‘as ir Fergie

Grupės „Black Eyed Peas“ narė buvo pirmesnė nei pop princesė Britney Spears: būdama 23-ejų metų ji suviliojo 16-metį atlikėją Justiną Timberlake‘ą. Greitai prasidėję šilti jausmai taip pat greitai ir užgeso – 1996 m. Tiesa, pati Fergie viename interviu prisipažino, kad tarp jų niekada nieko rimto nebuvo. Anot jos, jiedu apsiribojo tik bučiniais.

Tomas Cruise‘as ir Cher

Prieš pat pirmąją Tomo Cruise‘o santuoką, aktorius ir dainininkė Cher turėjo mažą romaną. Atlikėja apie šią draugystę negaili gražių žodžių iki šiol: „Jis buvo labai mielas ir nedrąsus. Aš buvau pametusi galvą dėl jo!“ – laidoje „Good Morning America“ yra prisipažinusi scenos diva.

REKLAMA
REKLAMA

Ryanas Goslingas ir Sandra Bullock

Šie garsūs aktoriai susitiko filme „Apgalvota žmogžudystė“. Kibirkštis filmavimo aikštelėje virto draugyste. Pora pradėjo draugauti 2002 m. Dienraščiui „The Times“ R. Goslingas prisipažino, kad S. Bullock buvo viena geriausių jo merginų.

REKLAMA

Ryanas Reynoldsas ir Scarlett Johansson

Ši pora ne tik susitikinėjo, jų meilė 2008 m. peraugo net į santuoką. Tačiau 2011 m. įsimylėjėlių keliai išsiskyrė. Abu aktoriai skirtingais keliais pasuko draugiškai ir tvirtina, kad jų partnerystė davė jiems puikią santykių pamoką. Šiuo metu aktorius R. Reynoldsas yra vedęs B. Lively, o S. Johansson šiemet patyrė antrąsias skyrybas – po trejų metų aktorė ir žurnalistas Romainas Dauriacas

Janet Jackson ir Matthew McConaughey‘is

Užsienio žiniasklaida teigia, kad 2002 m. „Grammy“ apdovanojimų naktis buvo lemtinga atlikėjai J. Jackson ir aktoriui M. McConaughey. Teigiama, kad būtent tą vakarą prasidėjo šių dviejų garsenybių romanas. Tiesa, pora šių gandų nei paneigė, nei patvirtino.

REKLAMA
REKLAMA

Kim Kardashian ir Krisas Humphries

Šių įsimylėjėlių santuoka truko vos 72 dienas. NBA žaidėjas ir televizijos realybės šou žvaigždutė teigė, kad jie tiesiog nebuvo sutverti vienas kitam: „Nesutapo charakteriai“, – taip santykių griūtį realybės šou „Keeping up with the Kardashians“ eteryje apibendrino pora.

Ryanas Reynoldsas ir Melissa Joan Hart

Šioji aktoriaus draugystė nesibaigė santuoka. Filmo „Raganaitė Sabrina“ užkulisiuose kino juostos žvaigždė M. J. Hart ir R. Reynoldsas neslėpė šiltų jausmų vienas kitam. Aktorė prisipažino, kad tuo metu ji turėjo vaikiną. Bučiniai ir glamonės po filmavimų pasibaigė tada, kai jaunutė aktorė įtarė, jog R. Reynoldsas pradėjo norėti rimtesnių santykių, tačiau ji pasirinko likti su savo ilgalaikiu širdies draugu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Enrique Iglesias ir Sofia Vergara

Šios kraują kaitinančios žvaigždutės karjeros pradžioje turėjo trumpą romaną. Lotynų gražuolė S. Vergara tuo metu buvo dar mažai žinoma Holivude, tačiau šiandien aktorė yra viena ryškiausių pasaulio žvaigždžių. Garsi moteris neseniai susituokė su aktoriumi J. Manganiello, o E. Iglesias su rusų tenisininke A. Kurnikova susilaukė dvynių.

Tyra Banks ir Willas Smithas

Tobula pora laikyti T. Banks ir W. Smithas draugavo metus nuo 1993 m. Šiandien aktorius su žmona J. P. Smith džiaugiasi laiminga santuoka ir turi du vaikus, o „Amerikos top modeliai“ realybės šou žvaigždė yra vieniša mama.

Ashley Olsen ir Lance'as Armstrongas

2007 m. beveik metus draugavusi pora išsiskyrė dėl draugų ir viešumos daromo spaudimo. Juos skyrė 15-os metų amžiaus skirtumas. Pasak draugų, tai buvo rizikingi L. Armstrongo santykiai, kurie galėjo gadinti jo kaip sportininko reputaciją ar net karjerą. Šios ir kitos garsenybių draugystės – nuotraukų galerijoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų