REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Sužibę ir greitai dingę talentai (nuotr. Vida Press)

Ryškiai įsižiebusios pramogų pasaulio žvaigždės dažnai greitai dingsta iš viešumos. Vieniems tai trumpa pertrauka, kitiems – privataus gyvenimo pasirinkimas. Vienaip ar kitaip, šias garsias pavardes, ko gero, žino kiekvienas užsienio įžymybėmis besidomintis žmogus.

12

Ryškiai įsižiebusios pramogų pasaulio žvaigždės dažnai greitai dingsta iš viešumos. Vieniems tai trumpa pertrauka, kitiems – privataus gyvenimo pasirinkimas. Vienaip ar kitaip, šias garsias pavardes, ko gero, žino kiekvienas užsienio įžymybėmis besidomintis žmogus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Sužinokite, ką veikia ir kaip atrodo jūsų vaikystės filmo aktorius ar mylima muzikos žvaigždutė.

REKLAMA

Rickas Moranis

„Mieloji, aš sumažinau vaikus!“, – prikrėtęs šunybių sušukdavo Rickas Moranis. Išgarsėjęs šiuo mokslininko vaidmeniu ir atlikęs partiją kultiniu tapusiame „Vaiduoklių medžiotojų“ filme, aktorius ėmė ir dingo iš viešumos. Aktorius vis mažiau ėmė rodytis ne tik filmavimo aikštelėje, bet ir vakarėliuose. Tikėtina, kad dingimo priežastis buvo susijusi su sielvartu. 1991 m. kovodama su vėžiu mirė mylima R. Moranio žmona.

REKLAMA
REKLAMA

Andrew Keeganas

A.Keeganas – tikra 90-ųjų žvaigždė. Jis atliko vaidmenis tokiuose filmuose ir serialuose kaip „Full House”, „Party of Five“, „7th Heaven“, „The Amanda Show“ ir „Step by Step“. Tiesa, vaidmuo filme „10 Thing I Hate Abou You“ jam taip pat puikiai nusisekė. Ši kino juosta – populiari iki šiol. Deja, sužibęs ryškiai Andrew „dėjo į kojas“ ir Holivude daugiau nebesivaideno.

Jonathanas Tayloras Thomas

1990-aisiais šis vyrukas buvo tituluojamas tikru širdžių ėdiku. Aktoriumi žavėjosi visos jaunosios televizijos žiūrovės. Ryškiausiai jo žvaigždė sužibo nusifilmavus kino juostoje „Improvement“. Tačiau J. T. Thomas apsisprendė, jog filosofijos mokslai jį žavi labiau nei aktorystė ir įstojo mokytis į Harvardą. Vėliau metus leido keliaudamas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Mara Wilson

Šmaikščioji Matilda aktorės karjerą pradėjo ir baigė būdama labai jauna. Sužibėjusi filmuose „Matilda“ ir „Mrs. Doubtfire“ Mara Wilson pareiškė, jog filmuotis nėra taip jau smagu: „Daryti tą patį veiksmą stebint režisieriui, kol padarai taip, kad patiktų jam, nėra pats maloniausias procesas. Tai užkerta laisvę kūrybai“, – paaiškino ji. Metusi aktorystę mergina įstojo į Niujorko Universitetą, o dabar pati rašo dramas.

Raven Symone

Jaunutė aktorė sužibo filmuose „Daktaras Dolitlis“, tačiau po šios kino juostos taip ir nebesulaukė didesnių pasiūlymų pramogų versle. Šiandien aktorė dažniausiai vaidina antraeilius vaidmenis serialuose ar mažo biudžeto kino filmuose.

REKLAMA

Lil Bow Wow

11-metis vaikinas buvo atrastas hip-hopo muzikos prodiuserių ir tapo jauniausiu reperiu pasaulyje. Tačiau greitai sužibusi žvaigždė taip pat greitai ir užgeso. Laikui bėgant, po kelių skambių hitų, muzikantas išmėgino ir aktorystės duoną. Tačiau vis tiek, šios žvaigždės populiarumas su laiku priblėso. Šiandien žvaigždutė savo laimę bando ir toliau atrasti aktorystės mene.

Macaulay Culkinas

Turbūt nėra nei vieno žmogaus, kuris nebūtų matęs kultinio filmo „Vienas namuose“. Filmo žvaigždutė taip ir liko kelių kino juostų garsenybe. Tuo metu aktorius buvo vos 9-erių. Greita šlovė paaugliui susuko galvą, mat netrukus prasidėjo problemos su narkotikais, vaikinas įniko į depresiją. Tiesa, šiandien žvaigždė, rodos, išgyvena vieną geriausių laikotarpių savo gyvenime – M. Culkinas ir vėl pamilo.

REKLAMA

Frankie Munizas

Šis aktorius geriausiai žinomas iš serialo šeimai „Malkolmas vidurinysis“, kuriame suvaidino pagrindinį vaidmenį. 15-metis vaikinas tapo milijonus uždirbančia žvaigžde. Deja, nutraukus serialą aktorius taip ir nebegavo vaidinti pagrindinio vaidmens. Šiandien garsenybė vaidina mažo biudžeto Holivudo filmuose.

Amanda Bynes

Dar vaikystėje šlovės skonį pajutusi Amanda Bynes jau 2012 metais paskelbė nutraukianti aktorės karjerą. Spaudimo ji neatlaikė, kuomet žiniasklaida ėmė nagrinėti kiekvieną jos žingsnį. Visgi tai ignoruoti tapo per sunku – ji vis įsiveldavo į su svaigalais susijusius skandalus. Pagrindinius vaidmenis filmuose „What a Girl Wants“, „She's the Man“, „Hairspray“ atlikusiai A. Bynes buvo žadama stulbinanti karjera, tačiau ji jos nusprendė atsisakyti. Jai teko atsigulti į reabilitacijos kliniką, teko atlaikyti ilgą psichiatrijos kursą. Šiandien garsenybė džiaugiasi atsitiesusi po gyvenimo išbandymų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų