REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
30
Kate Middleton kuklumas sumindytas: „konkurentė“ parodė, ką reiškia puoštis (nuotr. SCANPIX)

Kalbos apie karališkąsias vestuves, įvyksiančias kitų metų gegužę, vis dar netyla: nuo sužadėtuvių praėjus tik mėnesiui, Meghan Markle įvaizdis aptarinėjamas nuo galvos iki kojų.

30

Kalbos apie karališkąsias vestuves, įvyksiančias kitų metų gegužę, vis dar netyla: nuo sužadėtuvių praėjus tik mėnesiui, Meghan Markle įvaizdis aptarinėjamas nuo galvos iki kojų.

REKLAMA

Kalbos, kad Meghan Markle vestuvinė suknelė kainuos įspūdingą 500 tūkst. JAV dolerių (apie 422 tūkst. eurų) sumą, netilo visą savaitę, tačiau kur kas daugiau diskusijų užvirė paviešinus princo Harry ir M. Markle sužadėtuvių nuotraukas.

Suknelė, kuria fotosesijai pasipuošė M. Markle – Ralph & Russo kūrinys, pristatytas 2017-ųjų kolekcijoje. Vis dėlto šios suknelės kaina – kosminė – 75 tūkstančiai dolerių (63 tūkst. eurų).

Šis M. Markle sprendimas Karališkuosiuose rūmuose buvo priimtas dviprasmiškai – kadangi mergina visuomet lyginama su Kembridžo kunigaikštiene Kate Middleton, kuri pasižymi itin racionaliais ir taupiais aprangos sprendimais.

REKLAMA
REKLAMA

Kalboms apie sužadėtuvių suknelę kiek nutilus, kitu apkalbų objektu tapo Kalėdų dieną mišiose Sandrigamo bažnyčioje dalyvavusi princo Viljamo žmona Kate ir princo Harry sužadėtinė Meghan. Moterys stojo į stiliaus dvikovą: internautai nenustoja aptarinėti, kuri jų atrodė geriau. 

REKLAMA

Ilgą, laisvą, smėlio spalvos paltą ir ilgaaulius dėvėjusi Meghan galvą papuošė skrybelaite, tačiau tai būtent ir tapo didžiausiu apkalbų ir pašaipų objektu internete. Žmonėms užkliuvo moters skrybėlės keista forma ir spalva. Netrukus internautai socialiniuose tinkluose šaipėsi iš Meghan: „Skrybėlė panaši į šokoladuką, net kelia apetitą“, - komentavo žmonės.

Primename, kad princo Harry sužadėtinei vestuvių įvaizdį kurs garsi Izraelio dizainerė Inbal Dror. Atsižvelgdama į karališkųjų vestuvių įvaizdžio tradicijas ji pateikė kelis eskizus, kurių vienas, tikėtina, ir taps M. Markle suknele.

REKLAMA
REKLAMA

Rugsėjį princas Harry pirmąkart viešai pasirodė su televizijos serialo „Kostiumuotieji“ (Suits) aktore per Kanadoje vykusių „Invictus“ žaidynių, kuriose dalyvauja neįgalūs ar sužeisti buvę kariai bei veteranai, atidarymo ceremoniją.

Princas Harry su M.Markle susitikinėja nuo 2016-ųjų. Jųdviejų santykius jis patvirtino lapkritį, kuomet skundėsi įkyriu žiniasklaidos dėmesiu, o šių metų rugsėjį duodama interviu žurnalui „Vanity Fair“ aktorė sakė, kad jie vienas kitą myli. Didžiosios Britanijos princas Harry ir jo širdies draugė amerikietė aktorė

M. Markle susituoks ateinančių metų gegužę Šv. Jurgio koplyčioje Vindzoro pilyje, antradienį pranešė Kensingtono rūmai

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų