REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
17
Brianna Lopez (nuotr. Instagram)

Po to, kai pasidalino savo veido odos „prieš“ ir „po“ nuotraukomis, įamžinančiomis aknės išnykimą, viena mergina tapo tikra interneto sensacija.

17

Po to, kai pasidalino savo veido odos „prieš“ ir „po“ nuotraukomis, įamžinančiomis aknės išnykimą, viena mergina tapo tikra interneto sensacija.

REKLAMA

Los Andžele gyvenanti Brianna Lopez „Instagram“ paskyroje paviešino detalias savo veido odos fotografijas. Jas išvydę internautai tiesiog pašėlo. Nuotraukose matomas ryškus pokytis. Anksčiau merginos veido oda buvo nusėta raudonais ir skausmingais spuogais, tačiau po kurio laiko visi jie dingo. Pasirodo, kad Brianna spuogus išnaikino naudodama paprastus sveiko maisto parduotuvėse ir kiekvieno virtuvės spintelėse randamus produktus.

Ši jos transformacijos nuotrauką sulaukė daugiau nei 10 tūkst. „patinka“.

Modelio karjeros siekianti mergina atskleidė ir tikslią savo veido odos priežiūros rutiną, kad tai išbandyti galėtų ir kiti nuo aknės kenčiantys žmonės.

REKLAMA
REKLAMA

„Jei tą dieną buvau pasidažiusi, ryte veidą patepu drėkinamąja priemone ir apsauginiu kremu nuo saulės, o vakare odą nuvalau aliejumi ir palepinu ją kauke. Jei visą dieną praleidau be makiažo, prie veido nė nesiliečiu“, - pabrėžė Brianna.

REKLAMA

Odos priežiūros rutina

Iš pradžių ryte du kartus veidą nuvalo 100% grynu jojobos aliejumi ir nusausina rankšluosčiu. Vėliau ant veido užtepa iš medaus ir pusės arbatinio šaukštelio ciberžolės bei cinamono pagamintą kaukę.

Ji taip pat pasidalino kitų dviejų naudojamų kaukių receptais. Viena jų – sieros, kitai pagaminti naudojamas bentonito molis, tačiau medaus kaukė yra jos mėgstamiausia.

Nuplovus kaukę, veido odai drėkinti naudojamas erškėtrožių ir morkų serumas ir levandų aliejus.

Prieš eidama miegoti Briana spuogelius patepa taukmedžio sviestu, o rytais naudoja kremą nuo saulės.

REKLAMA
REKLAMA

Paskutinis žingsnis jos odos priežiūros rutinoje – ciberžolės, tikrojo margainio, varnalėšos šaknų ir indinio nimbamedžio lapų maisto papildų vartojimas. Būtent šie papildai padeda kontroliuoti jos aknės paūmėjimus, tačiau savo sekėjams ir kitiems internautams Brianna pataria pasidomėti, ar jie nėra alergiški kokioms nors žolelėms ar aukščiau minėtiems produktams.

Rezultatai pribloškė

Mergina atskleidė, kad odos būklė ėmė gerėti maždaug po savaitės.

„Kiekvieną dieną mano oda vis gražėja. Pasitikėjimą savimi atgavau ir veidą po makiažu slėpti nustojau maždaug po 1-1,5 mėnesio“, - prisipažino ji.

Brianna pabrėžė, jog šios veido odos priežiūros rutinos laikosi tik tuomet, jei tą dieną buvo pasidažiusi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Jei kelias dienas iš eilės nenaudoju jokių makiažo priemonių, veidą patepu dviem aliejais ir apsauginiu kremu nuo saulės. Tik tiek. Taip pat laikausi specialios mitybos ir nevalgau žinduolių mėsos, išskyrus žuvį“, - tęsė ji.

Po „Instagram“ tinkle paviešinta fotografija Biranna atvirai papasakojo, kodėl nusprendė pasidalinti savo odos transformacijos rezultatais.

„Mano veido oda nėra tobula, tačiau ji vis gražėja ir šiuo progresu norėjau pasidalinti su kitais. Kadangi su savomis problemomis kovojau jau ilgai, atsibodo apsimetinėti, jog esu tobula, ypač dabar, kai bandau tapti modeliu. Tokia ta mano oda. Kairėje esančioje fotografijoje ji – blogiausios būklės, o dešinėje nuotraukoje jūs matote dabartinę mano veido odą. Man aknė kėlė labai daug problemų, nepasitikėjau savimi, nenorėjau palikti savo kambario ir nemėgau, kai į mane žiūrėjo net tėvai. Ant odos vis dar liko randų, tačiau juos panaikinti ruošiuosi tik su gydytojo priežiūra. Kadangi ruošiuosi tapti modeliu, mano oda privalo būti ideali. Gyvenime gali nutikti už aknę blogesni dalykai, tačiau spuogai jo lengvesniu nepadaro“, - rašė Brianna. „Tikiuosi, jog šie mano patarimai kam nors padės. Be to, jei veido neslepiate po makiažu, siūlau visiškai jo neliesti. Sėkmės.“

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų