REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
128
M. Trump (nuotr. SCANPIX)

JAV prezidento žmonai Melaniai pastarosiomis dienomis tenka labai daug keliauti.

128

JAV prezidento žmonai Melaniai pastarosiomis dienomis tenka labai daug keliauti.

REKLAMA

Sunku įvertinti, ar jai tai patinka, tačiau akivaizdu, kad kiekviena kelionė ar pasirodymas viešumoje – dar viena proga M. Trump pademonstruoti įspūdingą savo garderobą.

 JAV pirmoji ponia Melania Trump jau pasiruošusi švęsti savo šeimos pirmąsias Kalėdas Baltuosiuose rūmuose, kuriuos ji papuošė tradiciniu stiliumi, bet pridėdama kelis naujoviškus akcentus.

Šiais metais po kiekvienu rūmų langu kabės Kalėdiniai vainikai. Dar viena naujiena – blizgančios žiemiškos šakos, puošiančios rytinio rūmų sparno koridorių, vedantį svečius prie Kalėdinės eglutės, padabintos Trumpų šeimos oficialia Kalėdine puošmena – aukso spalvos ornamentu, ant kurio išpieštas prezidento herbas, apjuostas bugienių vainiku.

Įrėmintoje pirmosios šalies šeimos šeimos kalėdinėje atvirutėje parašyta „Linksmų Kalėdų ir Naujųjų metų“, ją pasirašė prezidentas Donaldas Trumpas, pirmoji ponia ir jų 11-metis sūnus Barronas.

REKLAMA
REKLAMA

Tarp tradicinių Baltųjų rūmų puošmenų yra maždaug 5,5 metrų aukščio eglė, kaip įprasta, pastatyta Mėlynajame kambaryje. Ant jos papuošimų puikuojasi kiekvienos valstijos ir JAV teritorijos emblemos.

Šių metų tradicinis imbierinis namelis, sveriantis apie 160 kilogramų, vaizduoja Baltuosius rūmus iš pietinės pusės.

„Puošmenos jau kabo! – pirmadienį ryte „Twitter“ rašė pirmoji ponia. – @WhiteHouse (Baltieji rūmai) pasiruošę švęsti! Visiems linkime laimingų Kalėdų ir džiaugsmingų švenčių!“

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų