REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
46
Renata Šakalytė-Jakovleva (nuotr. tomasfoto.lt)

Visiems televizijos žiūrovams gerai pažįstama laidų vedėja Renata Šakalytė-Jakovleva apie savo asmeninį gyvenimą pasakoja nenoriai. Tačiau šį šeštadienį, išbandydama savo kulinarinius sugebėjimus TV3 laidoje „Virtuvės istorijos“, žinoma moteris papasakos apie draugystę, atskleis, ką namuose valgo jos vaikai, o prisiminusi vaikystės kalėdines tradicijas ir šeimos narius negalės sulaikyti ašarų.

46

Visiems televizijos žiūrovams gerai pažįstama laidų vedėja Renata Šakalytė-Jakovleva apie savo asmeninį gyvenimą pasakoja nenoriai. Tačiau šį šeštadienį, išbandydama savo kulinarinius sugebėjimus TV3 laidoje „Virtuvės istorijos“, žinoma moteris papasakos apie draugystę, atskleis, ką namuose valgo jos vaikai, o prisiminusi vaikystės kalėdines tradicijas ir šeimos narius negalės sulaikyti ašarų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šį šeštadienį kulinarinėje laidoje „Virtuvės istorijos“ savo pranašumą virtuvėje bandys įrodyti televizijos laidų vedėja R. Šakalytė-Jakovleva bei jos geriausia draugė medikė Brigita. Moterims teks gerokai pasistengti, nes jų kulinarinius sugebėjimus vertins ketverių metų Renatos dukra Elzė.

REKLAMA

Laidos žiūrovams televizijos žvaigždė papasakos apie savo dukros mėgstamiausius patiekalus. Paaiškės, kad nustebinti mergaitę – išties sunki užduotis. „Labiausiai ją lepinu šokoladiniais grybukais. Ji mėgsta įvairiai pagamintus makaronus. Anksčiau mėgo makaronus su faršu, dabar truputėlį faršas keliauja į šoną ir valgo vienus makaronus. Taip pat labai mėgsta picą su mocarela. Jeigu kepam namie, tai stengiuosi nieko daugiau ant picos nedėti, išskyrus mocarelą“, – sakys R. Šakalytė-Jakovleva.

REKLAMA
REKLAMA

Žinoma moteris pripažins, kad rungtyniauti su geriausia drauge nėra įpratusi. „Mes nekovojame, visą laiką draugaujame, bet šiandien teks padaryti išimtį“, – apie bene 30 metų trunkančią draugystę pasakos R. Šakalytė-Jakovleva.

Artėjant gražiausioms žiemos šventėms moterys išmaniajame dienos pietų restorane „ilunch“ gamins šventinius patiekalus. Renata kartu su laidos vedėja Ilona Juciūte-Čibirkiene keps mielinės tešlos ausytes su grybais, kurios skirtos Kūčių stalui. Brigita su grilio meistru Vaidotu Rutkausku grilyje keps šventinę antį, įdarytą obuoliais, kriaušėmis ir džiovintais abrikosais, puikiai tinkančią Kalėdų rytui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nors televizijos laidų vedėja ir dviejų vaikų mama apie savo asmeninį gyvenimą nėra linkusi atvirauti, gaminamas patiekalas sukels šiltus vaikystės prisiminimus, kurie net privers susigraudinti. „Šis patiekalas absoliučiai primena vaikystę, nes tai mano močiutės tradicinis Kūčių patiekalas“, – su ašaromis akyse jautriai pasakos Renata.

Kol varžovės suksis virtuvėje prie patiekalų gamybos, „Virtuvės istorijos“ laidos žiūrovai mėgausis specialia rubrika „Gurmano simfonija“, kurios metu išskirtiniais kulinariniais šedevrais bei patarimais dalinsis restorano „Floros Simfonija“ profesionalai. Kuris patiekalas Elzei patiks labiau ir kokios dovanos televizijos laidų vedėjos R. Šakalytės-Jakovlevos dukra paprašė Kalėdų senelio – jau šį šeštadienį 9 val. kulinarinėje laidoje „Virtuvės istorijos“.

„Virtuvės istorijos“ – šeštadieniais 9 val. per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų