REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
18
Pūga (nuotr. Fotodiena.lt)

Ketvirtadienį Lietuvą apėmus krituliams, prasidėjus pūgai, gerokai pablogėjo eismo sąlygos ir pasipylė eismo įvykiai. Nuo apledėjusio kelio nulėkusi mašina trenkėsi į medžius

18

Ketvirtadienį Lietuvą apėmus krituliams, prasidėjus pūgai, gerokai pablogėjo eismo sąlygos ir pasipylė eismo įvykiai. Nuo apledėjusio kelio nulėkusi mašina trenkėsi į medžius

REKLAMA

Panevėžio rajone nuo apledėjusio kelio nuvažiavo automobilis ir trenkėsi į medžius. Per avariją sužeistas vairuotojas.

Avarija įvyko trečiadienio vakarą 19.28 val. kelyje Smilgiai–Sujetai, pranešė policija.

32 metų vyras, vairuodamas automobilį „Mercedes-Benz“, neatsižvelgė, kad kelio danga yra apledėjusi ir nepasirinko saugaus važiavimo greičio.

Nesuvaldytas automobilis nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į medžius.

Eismo įvykio metu apgadintas automobilis, medžiai bei sužalotas pats automobilio vairuotojas. Jis automobiliu važiavo vienas.

Respublikinės Panevėžio ligoninės priėmimo skyriuje vyrui diagnozuotas dešinės rankos 5-o delnakaulio lūžis, kairės blauzdos muštinė žaizda, abiejų blauzdų sumušimai, krūtinės sumušimas, kairės plaštakos nubrozdinimai. Nukentėjusysis gydosi ambulatoriškai.

REKLAMA
REKLAMA

Vairuotojas buvo blaivus.

Kaune susidūrė trys automobiliai

Kaune, žiedinėje sankryžoje, per avariją susidūrė trys automobiliai, nukentėjo viena keleivė.

REKLAMA

Apie 11.40 val. ketirtadienį gautas pranešimas, kad Birželio 23-osios gatvės ir V. Krėvės prospekto žiedinėje sankirtoje susidūrė trys mašinos.

Į avariją pateko vyro vairuotas BMW, moters vairuotas „Audi“ ir senjoro vairuotas „Ford“.

Eismo įvykio metu sužalota „Ford“ keleivė, pranešė policija.

Vilniuje – viešojo transporto vėlavimai

Vilniaus miesto savivaldybės įmonė „Susisiekimo paslaugos“ praneša, kad dėl snygio ir sudėtingų eismo sąlygų ketvirtadienio popietę ir vakare Vilniuje fiksuojami viešojo transporto vėlavimai.

Dėl sudėtingos eismo situacijos vairuotojai taip pat turėtų būti itin atidūs, atkreipti dėmesį į gatvės dangos būklę, laikytis saugaus greičio bei nedaryti staigių manevrų. Savo keliones artėjant vakariniam pikui prašoma planuoti, pasiliekant rezervinio laiko.

REKLAMA
REKLAMA

Pareigūnai įspėja: pasirinkite saugų greitį ir laikykitės saugaus atstumo

Šiandien nuo 11 val. iki 14 val. Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai gavo 31 pranešimą apie Kauno apskrities keliuose įvykusius eismo įvykius. Šių eismo įvykių metu, pirminiais duomenimis, sužaloti 4 asmenys:

Apie 11.35 val. gautas pranešimas, kad Kauno r., Paražėlių k., vyro (gim. 1964 m.) vairuojamas automobilis „Audi“ kelio vingyje nuvažiavo nuo kelio ir apsivertė. Vairuotojas blaivus. Į gydymo įstaigą dėl patirtų sužalojimų pristatyta keleivė (gim. 1937).

Apie 11.40 val. Kaune, Birželio 23-osios g., susidūrė 3 automobiliai: vyro vairuotas „BMW“, moters vairuotas „Audi“ ir senjoro vairuotas „Ford“. Eismo įvykio metu sužalota ir į gydymo įstaigą pristatyta 71-erių metų „Ford“ keleivė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Apie 13.00 val. Kaune, Raudondvario pl., susidūrė du automobiliai: vyro (gim. 1991 m.) vairuotas „Škoda“ ir vyro (gim. 1989 m.) „Subaru“. Į gydymo įstaigą pristatyta „Škoda“ keleivė (gim. 1983 m.). Abu vairuotojai blaivūs.

Apie 13.10 val. Kauno r., Raudondvario sen., Netonių k., dėl galimai slidžios kelio dangos, nesuvaldytas automobilis „Peugeot 307“ nuvažiavo nuo kelio. Į gydymo įstaigą pristatyta automobilio vairuotoja (gim. 1996 m.).

Eismo sąlygos kelyje sudėtingos, tad pareigūnai primena vairuotojams būti atidiems, pasirinkti saugų važiavimo greitį bei laikytis saugaus atstumo tarp transporto priemonių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų