REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
42
Meghan Markle (nuotr. Vida Press)

Populiaraus serialo „Suits“ aktorė Meghan Markle jau kitų metų pavasarį taps karališkosios šeimos nare. Kaip skelbia BBC, už princo Harrio ekranų žvaigždė ištekės gegužės 19-ąją.

42

Populiaraus serialo „Suits“ aktorė Meghan Markle jau kitų metų pavasarį taps karališkosios šeimos nare. Kaip skelbia BBC, už princo Harrio ekranų žvaigždė ištekės gegužės 19-ąją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Įspūdingos tuoktuvių šventės laukia visas pasaulis. O kol laukia, žiniasklaida apie būsimą princo žmoną stengiasi sužinoti kiek įmanoma daugiau.

REKLAMA

Šįkart į karališkosios šeimos gerbėjų akiratį papuolė visas M. Markle vaikystės albumas. Čia – kadrai nuo kūdikystės iki paauglystės.

Populiaraus serialo aktorei teks gerokai pakoreguoti gyvenimo būdą. Tapus princo žmona reikės pamiršti nemažai pomėgių:

Socialiniai tinklai

Norėdami išlaikyti asmeninio gyvenimo privatumą, karališkosios šeimos nariai nesinaudoja socialiniais tinklais: nė vieno jų nerasi nei „Facebook“, nei „Instagram“ ar „Twitter“. Jeigu jus domina karališkosios šeimos gyvenimo užkulisiai, deja, bet pikantiškų detalių apie tai nepavyks sužinoti – šeima turi vieną bendrą oficialią paskyrą @kensingtonroyal.

REKLAMA
REKLAMA

Princo sužadėtinei Meghan greičiausiai teks atsisakyti milijoninės gerbėjų armijos socialiniuose tinkluose – beveik trys milijonai žmonių ją seka socialiniame tinkle „Instagram“, tačiau juk ko nepadarysi, jei nori tapti princo žmona, tiesa?

Ryškus manikiūras

Raudoni ar juodi nagai – tikra klasika, tačiau būsimajai princo Harry žmonai taip jų lakuoti nebebus galima. Visų karališkosios šeimos moterų išvaizda privalo atitikti protokolą, kuriame nurodytos net tokios detalės, kaip nagų forma ar spalva. Deja, bet jokių įmantrių raštų, ryškių spalvų ar eksperimentų su Meghan nagais jos gyvenime nebeliks – metas lakuotis nagus permatomu laku!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Stalo žaidimas „Monopolis“

Retas, kuris gali švaistytis milijonais, pirkti gatves, namus ar viešbučius, tačiau stalo žaidime „Monopolis“ kiekvienas gali pasijausti milijonieriumi. Vis dėlto karališkuosiuose rūmuose šis žaidimas – uždraustas. Spėjama, kad šį žaidimą uždraudė karalienė, nes... Visuomet pralaimėdavo!

Moliuskai

Krevetės, moliuskai, austrės ir kitos jūros gėrybės – didžiausi alergenai karališkojoje šeimoje, kurių jiems patariama vengti. Siekiant išvengti netikėtų alergijų, rūmuose taip pat uždrausta gaminti vėžius ir krabus. Tad Meghan po vestuvių turės iškart atsisakyti šių jūros gėrybių. Na, o kadangi tuoktuvės įvyks tik pavasarį, jomis pasmaguriauti Meghan šiek tiek laiko dar turi.

REKLAMA

Dovanos

Ar norėtume specialiai dizainerio Jums sukurtos ir pasiūtos suknelės? Deja, bet hercogienės ir princesės negali dėvėti drabužių, avėti batelių ar puoštis papuošalais, kuriuos joms padovanojo dizaineriai ar žinomų prekių ženklų atstovai. Dizainerių ir kūrėjų dovanas priimti galima, tačiau viešai jomis puoštis – griežtai draudžiama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų