REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Vilniaus centre policija sulaikė prieš mėnesį senolę namie sužalojusį ir apiplėšusį jaunuolį.

 Vilniaus centre policija sulaikė prieš mėnesį senolę namie sužalojusį ir apiplėšusį jaunuolį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Lapkričio 9 dieną Vilniuje pasiimti pinigų atėjęs sukčius smurtavo prieš senolę – jai lūžo pirštas. Tądien 15.30 val. J. Jasinskio gatvėje telefoniniai sukčiai iš 86 metų moters apgaule bandė išvilioti pinigus.

REKLAMA

Apie 16 val. į butą atėjęs nepažįstamas vaikinas užlaužė moters rankos, kurioje ji laikė pinigus, pirštus ir, išplėšė 1 320 eurų. Paskui jis pasišalino.

Moteriai lūžo vienas pirštas. Tąkart įtariamasis nebuvo sulaikytas.

Kadangi nusikaltimas įvyko centre, kur įrengta ne viena vaizdo stebėjimo kamera, tyrėjams beliko tik susirinkti visą informaciją ir ją išanalizuoti. Tokiu būdu buvo nustatytas asmuo, padaręs šį nusikaltimą, o vėliau buvo nustatyta ir jo asmenybė. Tai ‒ 20-metis vilnietis, ankščiau teistas už plėšimus, vagystes ir sukčiavimus.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip skelbia policija, šis jaunuolis, vengdamas sulaikymo, slapstėsi. Ketvirtadienį Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai surengė tikslinę pasalą prie prekybos centro Gedimino prospekte.

Apie 16 val. įtariamasis, tik pasirodęs nurodytoje vietoje, buvo žaibiškai sulaikytas ir vėliau uždarytas į areštinę. Penktadienį bus kreipiamasi į teismą skirti jam griežčiausią kardomąją priemonę – suėmimą.

Nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai turi pagrindo manyti, kad šis jaunuolis yra padaręs ir daugiau panašaus pobūdžio ar kitokių nusikaltimų, todėl piliečių, nukentėjusių nuo šio įtariamojo ar turinčių kitokios informacijos apie jo nusikalstamą veiklą, prašo kreiptis į Vilniaus apskrities vyriausiąjį policijos komisariatą tel. 8 700 6 5373 arba (8 5) 271 6133.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų