REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Centrinėje Italijoje atidarytas išskirtinis restoranas meilės porelėms. Iškalbingas ir restorano pavadinimas - „Tik dviem“.

 Centrinėje Italijoje atidarytas išskirtinis restoranas meilės porelėms. Iškalbingas ir restorano pavadinimas - „Tik dviem“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

XIX a. komplekse centrinės Italijos Vakono mieste – jokio įprasto restoranų klientų ir padavėjų bruzdesio – visiška tyla. Jus pasitinka vienas patarnautojas ir pakviečia prie staliuko, skirto tik dviem. Beje, ir restoranas vadinasi „Tik dviem“.   Už stilių, žvakių šviesą, restorano šeimininko atkemšamą vyną ir privatumą, žinoma, reikia sumokėti nemažai. Vakarienė vienam asmeniui restorane „Tik dviem“ kainuoja 250 eurų. Taigi 500 porai. Dėl meniu, fone skambančios muzikos ir dekoro elementų su restorano šeimininkais klientai galutinai susitaria likus 10 dienų iki vizito. Ingredientai prašmatniai vakarienei ar pietums perkami jau atvykimo dieną, ryte iš vietinių turgų.

REKLAMA

„Įprastai su klientais aptariame atvykimo laiką, kad galėtume sode laiku uždegti 50 žvakių, taip pat atsiklausiame, kokią progą jie švenčia“, – apie pasiruošimus pasakoja restorano savininkas Remo'as Di Claudio.

Pora čia atvyko švęsti santuokos dvidešimtmečio. Užsisakyti vakarienę ar pietus čia klientai turėtų prieš kelis mėnesius, ar net prieš metus – kad tik svarbios progos dieną staliukas nebūtų užimtas.

„Remo mums pasiūlo tikrą svajonę, mes ją randame tik čia. Atvykstame čia kasmet pastaruosius 10 m. pabūti šiame sapne. Ir tikiuosi, dar daug metų čia atvyksime“, - išskirtine švente džiaugiasi klientė Maurizia Freddo.

Restoranas „Tik dviem“ per metus aptarnauja apie 250 porų. Ir jame be šeimininko dirba tik trys darbuotojai: vienas prižiūri sodą, antras patarnauja klientams, trečias rūpinasi rezervacijomis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų