REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
35
Anastasia Knyazeva (nuotr. Instagram)

Iš Rusijos kilusi šešiametė tituluojama gražiausia mergaite pasaulyje.

35

Iš Rusijos kilusi šešiametė tituluojama gražiausia mergaite pasaulyje.

REKLAMA

Anastasia Knyazeva internete jau turi būtį gerbėjų, kurie negali atsigrožėti jos lėlės primenančiomis akimis ir veido bruožais.

REKLAMA
REKLAMA

Mažoji šiuo metu siekia modelio karjeros, jau dalyvavo įvairių kampanijų fotosesijose.

REKLAMA

Mažoji Anastasia seka dabar jau 16-metės Thylane pėdomis, kuri taip pat buvo vadinama dailiausia pasaulio mergaite. Pastaroji tapo jauniausiu prancūziškame „Vogue“ atsidūrusiu modeliu.

Anastasia, kuri šiuo metu dirba su „President Kids Management“ modelių agentūra, savo „Instagram“ paskyroje, kurią valdo jos mama Anna, subūrė 50 tūkst. sekėjų kariauną. Mergaitės gerbėjai gali grožėtis nuostabą keliančiais fotosesijų kadrais bei akimirkomis iš užkulisių.

REKLAMA
REKLAMA

Kiekviena nuotrauka sulaukia šimtų komentarų. Dažniausiai giriama mergaitės išvaizda.

„O, Dieve... Manau, kad ji gražiausia mergaitė pasaulyje“, - rašė vienas internautas.

„Kokios gražios akys“, - teigė kitas.

„Ji tikrai atrodo kaip lėlė“, - tęsė dar vienas.

„Kokia miela mergaitė“, - komentavo kitas.

Gražuolės mama Anna savo dukters fotografijomis dalinasi nuo 2015-ųjų liepos mėnesio, kai vis dar augančiam modeliui tebuvo 4-eri. Anastasia jau dirbo su garsiomis rusų kompanijomis, tarp kurių ir „Amoreco“ bei „Kisabiano“. Ji tapo „Mischka Aoki“ veidu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kai kurie mergaitės gerbėjai teigia, jog Anastasia vieną dieną galėtų pakeisti rusų modelį Iriną Shayk, kuri išgarsėjo 2007-aisiais tapusi „Intimissimi“ veidu.

Nepaisant didelio palaikymo iš nepažįstamųjų, kai kurie internautai kritikuoja mergaitės motiną, kad ši leidžia savo dukrai dirbti modeliu, būti dažomai kosmetika, dėvėti moteriškus drabužius ir t.t.

„Norėčiau sužinoti, koks kiekis makiažo jai yra užtepamas ant veido prieš kiekvieną fotosesiją“, - rašė vienas.

„Kodėl ji nesišypso? Juk ji tik vaikas“, - pridūrė kitas.

Gražiausia – ne ji viena

Tačiau Anastasia nėra vienintelė gražiausia pasaulio mergaitė, kilusi būtent iš Rusijos. Kristina Pimenova (11 m.), kuriai šis titulas suteiktas, kai ji tebuvo 9-erių, jau pasirašė išties pelningą kontraktą su JAV esančia modelių agentūra „LA Models“.

REKLAMA

Deja, bet ir ji, o tiksliau Kristinos motina, buvo sukritikuota internautų po to, kai socialiniame tinkle ji paviešino provokuojančias nuotraukas.

„Esu įsitikinusi, kad visos jos nuotraukas yra tinkamos ir nėra dėl ko prie jų prikibti“, - teigė Glikeriya Pimenova.

Nepaisant jauno amžiaus, Kristinai jau galima pavydėti išties stulbinančios karjeros. Ji pozavo „Vogue Bambini“ žurnalui, tapo „Roberto Cavalli“, „Dolce & Gabbana“, „Armani“ ir „Benetton“ bei daugelio kitų kampanijų veidu.

Dar viena gražiausia pasaulyje mergaite buvo tituluojama ir prancūzė Thylane Blondeau (16 m.). Ji, būdama 6-erių, pozavo ant „Vogue Enfants“ žurnalo viršelio. Modelio karjeros mergina siekti pradėjo 4-erių. Jai jau teko eiti „Jean Paul Gaultier“ podiumu, o 2011-aisiais, kai jai buvo 10 metų, pozuoti daugelio kontraversiška laikomoje „Vogue Paris“ fotosesijoje. Pasak kritikų, nuotraukose, kuriose mergaitė dėvėjo makiažą ir buvo apsirengusi suaugusių drabužiais, ji buvo seksualizuojama.

REKLAMA

Šiuo metu Thylane dirba su „IMG“ modelių agentūra, yra kompanijos „L‘Oreal“ ambasadorė ir neseniai buvo paskelbta prancūzų dizainerės Lolita Lempicka kvepalų veidu.

Madų savaitės metu mergina žengė daugelio žymių kūrėjų podiumais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų