REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rytoj paaiškės visi 16 klubų, kurie tęs kovas UEFA Čempionų lygoje. Antradienį ir trečiadienį vyks pirmojo etapo paskutiniojo turo dvikovos.

Rytoj paaiškės visi 16 klubų, kurie tęs kovas UEFA Čempionų lygoje. Antradienį ir trečiadienį vyks pirmojo etapo paskutiniojo turo dvikovos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vaizdo transliacijų internetu platforma viaplay.lt, „Viasat Sport Baltic“ ir TV6 kanalai parodys ketverias rungtynes.

REKLAMA

Šiandien itin svarbus mačas vyks Londone, kur „Chelsea“ futbolininkai priims Madrido „Atletico“ komandą. C grupėje Anglijos ekipa turi 10 taškų, „Roma“ – aštuonis, „Atletico“ – šešis, „Qarabag“ – du.

Ispanijos klubui reikia ne tik pergalės, o ir sulaukti, kad „Roma“ neįveiktų Azerbaidžano ekipos. Tik tokiu atveju „Atletico“ užimtų antrąją vietą ir keliautų į kitą etapą. „Chelsea“ turi bilietą į atkrintamąsias varžybas, bet dar neužsitikrino pirmosios grupės vietos.

REKLAMA
REKLAMA

Taip nutiks, jei „aristokratai“ švęs pergalę. Londono klubas gali sužaisti lygiosiomis ar net pralaimėti ir liktų pirmas, bet tada jam būtina, kad „Roma“ nenugalėtų „Qarabag“.

Pirmąsias „Atletico“ ir „Chelsea“ rungtynes Ispanijoje 2:1 laimėjo Anglijos komanda. Tada svečiai pergalę išplėšė per pridėtą mačo laiką.

Antradienį Miuncheno „Bayern“ savo žiūrovų akivaizdoje bandys atkeršyti Paryžiaus „Saint-Germain“ futbolininkams už skaudžią nesėkmė Prancūzijoje 0:3. PSG dar neprarado nė taško, o „Bayern“ surinko trimis mažiau. Abi ekipos užsitikrino teisę žaisti atkrintamosiose varžybose. Vokietijos čempionai aplenktų stipriausią Prancūzijos klubą tuo atveju, jei triumfuotų 4:0 arba dar didesniu skirtumu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Rytoj „Liverpool“ savo aikštėje egzaminuos Maskvos „Spartak“ komandą. Tai bus itin svarbi akistata abiem ekipoms. „Liverpool“ kraityje – devyni taškai, „Sevilla“ – aštuoni, „Spartak“ – šeši, „Maribor“ – du.

Maskvoje „Spartak“ su „Liverpool“ sužaidė 1:1. Nors Liverpulio futbolininkai dabar užima pirmąją vietą, jie gali nukristi į trečiąją, jei patirs nesėkmę, o „Sevilla“ įveiks „Maribor“ klubą. Rusijos čempionus tenkina tik pergalė. Gali taip susiklostyti situacija, jog trys komandos surinks po devynis taškus. Tuomet už borto liktų „Liverpool“, kurio rezultatai būtų prasčiausi tarpusavio mūšiuose su „Sevilla“ ir „Spartak“.

REKLAMA

Transliacijų tvarkaraštis:

gruodžio 5 d.

21.35 val. „Chelsea“ – „Atletico“ (viaplay.lt ir „Viasat Sport Baltic“; tiesiogiai),

21.35 val. „Bayern“ – PSG (viaplay.lt ir TV6; tiesiogiai);

gruodžio 6 d.

21.35 „Liverpool“ – „Spartak“ (viaplay.lt ir „Viasat Sport Baltic“; tiesiogiai),

21.35 val. „Real“„Borussia“ (viaplay.lt ir TV6; tiesiogiai).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų