REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
33
Astrologija (nuotr. 123rf.com)

Gruodžio 05 horoskopas 12 zodiako ženklų:

33

Gruodžio 05 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Tai gali būti sėkminga diena. Pravartu imtis naujų darbų ar dėl jų tartis, pasirašyti ilgalaikes sutartis, pateikti ir gintis projektus. Galima tartis dėl darbo apmokėjimo, pareigų pasiskirstymo, viršvalandžių ir pan.

Tauras

Jeigu norite užmegzti bendradarbiavimo ryšius, užsitikrinti partnerių palaikymą, atkurti buvusius ryšius, pratęsti sutartis, tai nelaukite kitos dienos. Visa, dėl ko šiandien pavyks susitarti, bus pozityvu ir naudinga.

Dvyniai

Reikalingas finansines operacijas paskubėkite atlikti laiku. Skubėti šiuo atveju nereiškia kažką daryti skubotai. Dabar itin svarbu, kad su pinigais, turtu susiję reikalai būtų tvarkomi labai atsakingai.

Vėžys

Gerų naujienų galite tikėtis, jeigu turite akademinių skolų, palaikote ryšius su užsieniu, ketinate kur nors toli vykti ar laukiate svečių iš toli. Pakaks optimizmo, energijos susidoroti su neatidėliotinomis užduotimis.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Būsite darbštūs, atsakingi, tačiau galbūt pajusite, kad jums užkraunama vis daugiau įpareigojimų. Nevenkite naujovių, reformų, bet apibrėžkite savo įsipareigojimų ribas, tuomet neiškils problemų.

REKLAMA

Mergelė

Šiandien puikiai seksis ir dirbti, ir bendrauti. Ypač daug galėsite nuveikti kartu su kolektyvu, bendraminčiais. Galite įsilieti į naują grupę, kompaniją, užmegzti partnerystę, išgirsti meilės prisipažinimą ir pan.

Svarstyklės

Skirtingai negu daugeliui, visa ši diena jums nebus aktyvi. Trypčiosite vietoje lyg nežinodami ko griebtis. Stenkitės pasverti, apgalvoti kiekvieną žingsnį, įvertinti sąjungininkus ir priešininkus. Konfidencialūs reikalai duos naudos.

Skorpionas

Šiandien jums seksis įvairūs darbai. Pokalbiai, vizitai gali būti reikšmingi. Padvelks geromis perspektyvomis. Priėmę gautą pasiūlymą, galite kažkaip pakeisti savo gyvenimą.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Tikriausiai kils ūpas pakovoti už savo interesus. Ne viską patempsite, ne visiems įtiksite. Tai normalu, tad nenuleiskite rankų. Suplanuotus turtinius, verslo reikalus pravartu aptarti būtent šiandien, tai atneš naudos.

Ožiaragis

Ši diena leis nuveikti daug darbų. Užmegsite reikalingus ryšius, gausite norimos informacijos, pasirodysite ne iš kelmo spirti vadovams bei įtakingiems asmenims. Malonios situacijos skatins romantišką polėkį.

Vandenis

Regis, jums pavyks išspręsti kai kuriuos keblius, užsitęsusius reikalus. Daug padės aplinkiniai, kolektyvas. Nesipykite su namiškiais, būkite pakantesni. Juo labiau, kad dabar seksis tai, kas svarbu visai šeimai.

Žuvys

Būsite iniciatyvūs, aistringi. Laukia sėkmė kūrybos, sporto srityse. Galite realizuoti svarbų projektą. Džiugins ir meilės reikalai. Galite pasijusti kaip niekad tikri dėl savo jausmų ar pasirinkimo.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų