REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
Partnerio turinys
Turinys paruoštas bei kontroliuojamas projekto partnerio

Kauniečio Domanto Belevičiaus pilna visur – vaikinas yra nuolat apsuptas draugų, lankosi įvairiuose renginiuose ir yra puikus inovatyvios tabako gamintojo technologijos ekspertas.

Kauniečio Domanto Belevičiaus pilna visur – vaikinas yra nuolat apsuptas draugų, lankosi įvairiuose renginiuose ir yra puikus inovatyvios tabako gamintojo technologijos ekspertas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Būtent šis papildomas darbas Domantui atvėrė naujų galimybių ir tapo reikšmingu pajamų šaltiniu. „Nors pardavimų sritis man nebuvo naujiena, tačiau tik dirbdamas šį darbą įgijau unikalios patirties, susipažinau su daug naujų, įdomių žmonių ir išmokau gerai planuoti savo laiką“, - pažymi vaikinas.

REKLAMA

- Kokių svarbiausių dalykų išmokai, tapęs šios inovacijos ekspertu?

- Pirmiausia supratau ir įsitikinau, kad kiekvienas žmogus yra tarsi skirtingas pasaulis ir turi individualius poreikius, norus, pomėgius ir svajones. Todėl kiekvieną pašnekovą, asmenį, su kuriuo bendrauji, reikia vertinti individualiai, pažinti jo paties vertybes, charakterį, nuostatas. Čia negali būti jokių šablonų!

Sugebėti pažinti ir suprasti žmones yra pats vertingiausias įgūdis, kuris praverčia ir profesinėje veikloje, ir asmeniniame gyvenime. Šį įgūdį geriausiai tobulinu per praktinę veiklą – tiesiog bendraudamas su žmonėmis. Todėl šis papildomas darbas man yra įdomus ir teikia malonumą.

REKLAMA
REKLAMA

- Kas tave įkvepia ir suteikia pasitikėjimo?

- Labiausiai mane įkvepia kolegos – esame puiki komanda. Visi esame labai skirtingi, tačiau dalijamės patirtimi ir požiūriais. Greitai mokomės vieni iš kitų, smagiai bendraujame ir siekiame tikslų.

Po kiekvieno komandos susitikimo jaučiu energijos antplūdį ir esu pasiryžęs nuversti kalnus. Be to, tikiu šypsenos galia – esu girdėjęs, jog priverstinai šypsantis bent 5 minutes nuotaika pragiedrėja ir ima taisytis – šypsena atsiranda natūraliai. O draugai sako, kad mano nuotaikaniekada nebūna prasta – į gyvenimo įvykius žiūriu pozityviai, būnu kompanijos siela, patinka būti linksmam ir matyti, kaip šypsosi kiti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Kaip sekasi suderinti papildomą darbą su pagrindiniu darbu ir laisvalaikiu?

- Man labai patinka, kad inovacijos eksperto darbas yra itin lengvai suderinamas su bet kuria veikla mano gyvenime. Šiam darbui aš galiu skirti tiek laiko, kiek pats noriu. Jaučiuosi savo laiko šeimininkas. Kol kas neteko susidurti su dilema: ką pasirinkti – kam verčiau skirti savo laiką. - Kaip išleidi uždirbtus pinigus?

- Labai mėgstu keliauti. Manau, kad kelionės yra geriausias būdas išleisti uždirbtus pinigus. Būdamas svetur patiriu daug įspūdžių, turiu ką prisiminti. Juk pamatau kitokius žmones, susipažįstu su skirtingomis kultūromis, pasisemiu idėjų. Stengiuosi įsigilinti į kitų žmonių pasaulėžiūrą, suprasti gyvenimo būdą ir mąstymą. Grįžęs iš kelionės jaučiuosi patobulėjęs. Ypač patinka lankytis šalyse, kurių kultūra labai skiriasi nuo Lietuvos.

REKLAMA

Tiesą sakant, net irdabar po mūsų pokalbio lipsiu į lėktuvą ir būsiu pasirengęs naujiems įspūdžiams, nuotykiams, patirtims.

- Ar papildomas darbas padeda siekti svajonių?

- Vienareikšmiškai taip! Ši veikla man – labai geras, papildomas pajamų šaltinis. O pinigai man suteikia laisvę įgyvendinti savo svajones, kurioms reikia finansinių išteklių. Didžiausia mano svajonė yra aplankyti visas pasaulio šalis. Savo tikslo aš siekiu sistemingai, mėgaudamasis kiekviena diena tarsi švente.

Jei ir tu nori lankstaus darbo, kuris padėtų įgyvendinti svajonę, užpildyk anketą www.keiskzaidimotaisykles.lt ir lauk kvietimo į pokalbį.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų