REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Viačeslavas Bobrovas buvo sunkiai sulaikomas „Betsafe-LKL“ aikštelėse lapkričio mėnesį ir tai garantavo jam geriausio žaidėjo apdovanojimą.

Viačeslavas Bobrovas buvo sunkiai sulaikomas „Betsafe-LKL“ aikštelėse lapkričio mėnesį ir tai garantavo jam geriausio žaidėjo apdovanojimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ puolėjas išrinktas geriausiu lapkričio mėnesio „Betsafe-LKL“ krepšininku.

REKLAMA

„Šis apdovanojimas man – naujas iššūkis, – LKL.LT teigė V. Bobrovas, praėjusią savaitę atstovavęs Ukrainos rinktinei. – Kiekvienais metais stengiuosi kelti kartelę, neleidžiu atsipalaiduoti ir turiu dirbti įdėdamas visas pastangas. Manau, ateityje tai leis man žaisti dar geriau.“

V. Bobrovas per ketverias lapkričio mėnesio rungtynes vidutiniškai rinkdavo 28,25 naudingumo balo ir pagal šį rodiklį buvo ryškus lygos lyderis. Prasčiausios ukrainiečio rungtynės – 24 naudingumo balai.

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto, „Pieno žvaigždės“ per keturis susitikimus laimėjo sykį ir dabar „Betsafe-LKL“ žengia penktas.

Ukrainos rinktinės puolėjas pelnydavo 20,3 taško, atkovodavo devynis kamuolius ir atlikdavo 3,8 rezultatyvaus perdavimo. V. Bobrovas dabar tapo geriausiu „Betsafe-LKL“ kovotoju dėl atšokusių kamuolių.

Apdovanojimas V. Bobrovui bus įteiktas sekmadienį, kai „Pieno žvaigždės“ namie priims Kauno „Žalgirį“.

Į simbolinį penketuką taip pat pateko naudingiausias lygos žaidėjas Juanas Palaciosas iš Klaipėdos „Neptūno“, Alytaus „Dzūkijos“ puolėjas Paulius Petrilevičius, Prienų-Birštono „Vytauto“ gynėjas Tomas Dimša ir Panevėžio „Lietkabelio“ snaiperis Adas Juškevičius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Neptūnas“ per trejas rungtynes laimėjo du sykius, o J. Palaciosas rinkdavo 23,67 naudingumo balo (16,3 taško, 7,3 atkovoto kamuolio). Kolumbietis tvirtai pirmauja tarp visų lygos žaidėjų pagal naudingumą.

Lapkritį sužibo „Dzūkijos“ puolėjas P. Petrilevičius – vidutiniškai rinkdavo 21,67 naudingumo balo (18,7 taško, 5,3 atkovoto kamuolio), bet „Dzūkija“ per tris susitikimus laimėjo sykį.

„Vytautas“ lapkritį pasiekė dvi pergales iš trijų, o vienas lyderių buvo T. Dimša – jis surinkdavo 18 naudingumo balų (15,3 taško, 3,3 rezultatyvaus perdavimo).

REKLAMA

Dvejas iš trejų rungtynių laimėjo ir „Lietkabelis“, A. Juškevičiaus indėlis – 17 naudingumo balų (15 taškų, 2,3 rezultatyvaus perdavimo).

Iki šiol naudingiausio mėnesio žaidėjo apdovanojimai buvo įteikti Klaipėdos „Neptūno“ atstovams: rugsėjį geriausiuoju tapo J. Palaciosas, spalį – Arnas Butkevičius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų