REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
4
Vagis sulaikyti padėjo tarnybinis šuo Alfar (nuotr. Policijos)

Penktadienio naktį Vilniuje policija sulaikė cigaretes iš kiosko pavogusius vyrus.

4

Penktadienio naktį Vilniuje policija sulaikė cigaretes iš kiosko pavogusius vyrus.

REKLAMA

Sostinėje patruliavęs Mobilios kuopos pareigūnų ekipažas apie 3.24 val. radijo ryšiu išgirdo, kad ką tik buvo įsilaužta į spaudos kioską Savanorių prospekte. Jau netrukus įvykio vietoje pareigūnai pastebėjo išdaužtą kiosko stiklą ir įtarė, kad galbūt pavogtos cigaretės.

Sniege buvo matyti ir pasišalinusių asmenų pėdsakai, todėl pareigūnai išsikvietė „pastiprinimą“ ‒ Patrulių rinktinės kinologą su šunimi. Tarnybinis šuo Alfaras, užuodęs pėdsakus, nuvedė pareigūnus iki vieno Geležinio Vilko gatvėje esančių namų. Čia pėdsakų daugiau nebesimatė, todėl pareigūnai nusprendė apžiūrėti aplinkinius kiemus.

Kaip pranešė policija, apie 4 val. patruliai prie elektros skydinės pastebėjo du vyrus ir nusprendė juos patikrinti. Paviršinės apžiūros metu pas 26 metų vyrą rasta keturi neišpakuoti „Marlboro“ cigarečių pakeliai, o 32 metų vyro kuprinėje – 111 pakelių cigarečių ir atsuktuvas, kuriuo, įtariama, buvo išlaužtos kiosko žaliuzės.

Pasak policijos, tarnybiniam šuniui Alfarui įtariamųjų sulaikymas – pirmas krikštas, nes kvalifikaciją jis įgijo tik prieš keletą mėnesių.

Abu vyrai sulaikyti ir pristatyti į Vilniaus miesto antrąjį policijos komisariatą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų