REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
30
C.Mcgregoras matomas dėl skandalų, o ne dėl kovų ringe. (nuotr. SCANPIX)

29-erių airis Conoras McGregoras - neabejotinai didžiausia mišrių kovos menų (MMA) žvaigždė, tačiau pastauroju metu jis matomas ne dėl greitų nokautų, o dėl savo blogo elgesio.

30

29-erių airis Conoras McGregoras - neabejotinai didžiausia mišrių kovos menų (MMA) žvaigždė, tačiau pastauroju metu jis matomas ne dėl greitų nokautų, o dėl savo blogo elgesio.

REKLAMA

Dar rugpjūtį visur buvo galima išvysti airių siaubūnu pravardžiuojamo C.McGregoro veidą, kad ir kur pasisuktum.

Tada jis rengėsi amžiaus kova vadintam susirėmimui su boksininku Floydu Mayweatheriu.

Už šią kovą airis uždirbo apie 100 milijonų dolerių ir nuo to laiko nekovoja. Praėjo beveik šimtas dienų nuo pralaimėjimo F.Mayweatheriui.

Vien skandalai

Per tą laiką C.McGregoras spėjo vienų varžybų metu užpulti teisėją, o galiausiai įsivėlė į muštynes, kaip skelbia Didžiosios Britanijos spauda.

Ir įsivėlė ne su bet kuo, o vienos žiauriausių Airijos nusikalstamų grupuočių nariu. Nors nėra oficialiai žinoma, kad būtent C.McGregoras įsivėlė į muštynes, pasak anglų - tai vieša paslaptis.

REKLAMA
REKLAMA

 

Jie net paskelbė, kad gangsteriai reikalauja beveik milijono eurų iš C.McGregoro, užpuolusio jų narį. Antraip žadama nužudyti kovotoją.

Policija jokio tyrimo nepradėjo, nes nė viena pusė nepateikė kaltinimų.

Paklaustas, ką mano apie tokius gandus, C.McGregoras atsakė jam būdingu stiliumi.

„Ateikite ir pasiimkite mane“, - rėžė jis.

REKLAMA

Daugiau nekovos?

Airis dėl ilgo liežuvio ir efektingo kovų stiliaus greitai tapo ne tik MMA, bet viso kovinio sporto žvaigžde. Su juo kautis nori visi, nes supranta - tai reiškia milžiniškus pinigus.

UFC organizacijoje, kurios veidu tapo airis, išsirikiavo eilė atletų, trokštančių sugrąžinti C.McGregorą į šešiakampį narvą.

 

Bet čia jis gali ir nebepasirodyti, sako UFC prezidentas Dana White’as.

„Jis uždirbo šimtą milijonų. Conoras gali apskritai nesikauti. Pamėginkite patys prisiversti kiekvieną dieną gauti smūgius į galvą, kai tavo sąskaitoje - šimtas milijonų. Pinigai keičia žmones“, - pabrėžė UFC prezidentas.

REKLAMA
REKLAMA

„Jis jaunas, turtingas vaikis, kuris Airijoje - lyg dievas. Tai nėra pats tinkamiausias mišinys“, - pridėjo D.White’as.

Ateitis neaiški

C.McGregoras paskutinį kartą matytas teisme - teko teisintis dėl to, kad viršijo greitį. Nepaisant visų skandalų, jo agentas teigia, kad airis dar kausis.

Tačiau neaišku ar MMA narve ar bokso ringe.

Kovos su C.McGregoru nori boksininkai Manny Pacquiao ir Paulas Malignaggi, eilė UFC kovotojų. 

Lieka neaišku, kada C.Mcgregoras išbris iš skandalų liūno ir grįš į ringą. Buvo kalbėta, kad airis sugrįš dar šių metų gruodį, bet tada paskelbta, kad kovotojas nespės pasirengti kovai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų