REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
23
Astrologija (nuotr. Fotolia.com)
23

Gruodžio 1 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Palankus metas, ypač kūrybiniam darbui. Gali atsiskleisti kai kurios paslaptys, susijusios su nesąžininga kolegų, partnerių veikla. Tiesa, turite išmokti vengti viešai reikšti kai kurias savo mintis, atsivėrusias tiesas.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Būsite itin darbingi, kupini jėgų ir šaunių sumanymų, ir juos reikėtų pradėti įgyvendinti neatidedant. Tik savo darbus atlikite kuo atidžiau, sąžiningiau: jie ilgam turės įtakos jūsų karjerai.

REKLAMA

Dvyniai

Priekabiems, reikliems ar ambicingiems nebus lengva susitvardyti: taip norėsis vienus pamokyti, kitus pabarti. Tačiau šiandien daugiau laimėsite ir geriau jausitės, jei stengsitės saugoti artimųjų ramybę, būsite atidesni savo partnerių, kolegų nuotaikoms bei nuomonei, pastaboms.

Vėžys

Būkite malonesni, švelnesni antrai pusei, atlaidesni kolegoms, tuomet diena praeis gana ramiai ir net sėkmingai. Pasaugokite asmeninius daiktus, būkite apdairesni su dokumentais, pinigais, darbo technika.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Sugebėsite gana objektyviai įvertinti ir save, ir aplinkinius. Tai nebloga proga atitaisyti seną klaidą darbe ar nuoskaudą, kurią padarėte artimam asmeniui.

Mergelė

Būsite linkę pernelyg griežtai vertinti artimuosius, ypač vaikus. Tačiau patys galite ne juokais supykti, išgirdę kritiką savo atžvilgiu, ypač iš šeimos narių. Darbe reikėtų atkakliau ginti savo principus, kolektyvas jus palaikys.

Svarstyklės

Ši diena visai sėkminga, tad imkitės pačių svarbiausių darbų. Draugų pagalba gali tapti lemtinga. Bendraukite, tarkitės: gali kilti šaunių dalykinių, finansinių sumanymų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Kad ir kas nutiktų, elkitės ramiai, neskubėkite, nesinervinkite. Nepasiduokite vienatvės jausmui, jei apims slogutis, kreipkitės pagalbos ir į draugus: nesistenkite vieni įveikti atsiradusių sunkumų. Nepersidirbkite, raskite laiko pailsėti, atsipalaiduoti.

Šaulys

Jums pakaks energingumo, apsukrumo, kad esamus reikalus, kilusias problemas išspręstumėte operatyviai. Nors derėtų pasistengti kuo daugiau svarbių reikalų atlikti, tačiau skubėkite lėtai ir nieko nesiimkite, kol nenusiraminsite.

Ožiaragis

Gali tekti nudirbti darbus ne tik už save, bet ir už kitus. Apskritai šiandien niekas ramiai patinginiauti neleis: tik nuspręsite atsipalaiduoti, kai bus užkrauta nauja užduotis.

REKLAMA

Vandenis

Dirbkite su informacija, gilinkitės į dalykus, kuriuos blogai žinote. Būkite pakantesni bendraudami: iš pirmo žvilgsnio nemalonus žmogus vėliau pasirodys įdomiu bei reikalingu. Daugiau kreipkite dėmesio į dalykines naujienas, gautus patarimus, pasiūlymus.

Žuvys

Aplinkybės ir partneriai kol kas jums palankūs, tad verta tuo pasinaudoti, nes artimiausiu metu gali kilti nemažai rūpesčių dėl jūsų sąjungininkų. Svarbius klausimus spręskite dabar arba palikite tai partnerių valiai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų