REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
54
Astrologija (nuotr. 123rf.com)
54

Lapkričio 30 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Rytas palankus ir intelektiniam darbui, ir mokymuisi. Vakare galbūt kiek susikomplikuos svarbūs santykiai. Turėsite kai ką koreguoti, taisyti. Rūpesčių gali sukelti vaikai arba artimi draugai.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Šiandien gana aiškiai pamatysite, ką pirmiausia turite padaryti, o ką galite atidėti ar perleisti kitiems. Galimas patikrinimas darbe, nelengvi įpareigojimai. Daugiau dėmesio teks skirti ir sveikatai, įvaizdžiui.

REKLAMA

Dvyniai

Ši diena leis pasijusti svarbiems. Aplinkiniai pageidaus jūsų draugijos. Panašu, kad dalinsitės prisiminimais ir kai kurie žadins skaudžias emocijas. Paaštrės pojūčiai, susiję su meilės jausmais. Deja, sutarti su kita puse bus nelengva.

Vėžys

Ši diena gali atgaivinti senas sielos žaizdas. Įtampa gali kilti ir dėl negrąžintų skolų, versle patirto nuostolio ar kt. Pagalvokite, ar nevertėtų kažko iš esmės keisti gyvenime.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Pasižymėsite aktyvumu, darbštumu, noru būti informuotiems apie svarbius įvykius arba informuoti ar mokyti kitus. Galite gauti pasiūlymą, galbūt susijusį su tarptautiniais projektais, darbu užsienyje. Vakare nerimo gali sukelti gauta žinia apie artimą žmogų.

Mergelė

Gana įtempta diena. Tie, kieno rankose valdžia bei kontrolės funkcijos, nesirūpins geru tonu bei subtilumu. Kai kam dėl to bus skaudu, nemalonu, o gal ir nuostolinga. Svarbu laikytis susitarimų, įsipareigojimų.

Svarstyklės

Šiandien daug laiko skirsite visuomeninei veiklai, pokalbiams su draugais, bendraminčiais bei vaikų reikalams. Kita vertus, jei jaučiatės pavargę nuo paviršutiniško bendravimo, įvairių kalbų, tai dėmesys nedžiugins.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Būsite užsisvajoję ir inertiški, tačiau aplinkiniams atrodysite liūdni ir paslaptingi. Nesigraužkite dėl nenusisekusio reikalo, nekelkite sau per didelių reikalavimų. Verčiau pagalvokite apie kitas alternatyvas.

Šaulys

Diena turėtų būti kupina emocijų, prisiminimų. Regis, norėsis sportuoti, judėti, rūpintis savo išvaizda, sveikata, aplinka. Galbūt prisiminsite seną gerbėją arba jis pats save primins. Deja, vakaras gali apniukti del nesantaikos ar nekokios žinios.

Ožiaragis

Teks spręsti darbo, verslo, mokslo, juridines problemas. Tai darykite atsakingai, antraip kils nemalonių rūpesčių. Svajosite apie prabangą, jaukumą, geresnį įvaizdį. Tam tikslui galite išleisti pinigų.

REKLAMA

Vandenis

Šiandien būsite nusiteikę bendrauti, judėti. Sunkiai prisiversite dirbti darbą, reikalaujantį atsiribojimo, monotoniškumo. Iš draugų, giminaičių išgirsta informacija padės išspręsti opią problemą arba dėl ko nors svarbaus apsispręsti.

Žuvys

Tikriausiai pajusite nenumaldomą poreikį daug ką keisti savyje ir savo aplinkoje. Gali paaiškėti, kad tai gana daug kainuotų. Labiausiai tiktų užsiimti buitimi, šeima.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų