REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Į Lietuvą atkeliavo ne tik kalendorinė žiema, bet ir tikras šaltukas. Kiekvienas sutiks, kad kuo dienos šaltesnės, tuo labiau norisi valgyti šiltus arba net karštus patiekalus - troškinius, sriubas. 

Į Lietuvą atkeliavo ne tik kalendorinė žiema, bet ir tikras šaltukas. Kiekvienas sutiks, kad kuo dienos šaltesnės, tuo labiau norisi valgyti šiltus arba net karštus patiekalus - troškinius, sriubas. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Mitybos specialistė Vaida Kurpienė tv3.lt skaitytojams bei žiūrovams pataria, ką valgyti šaltuoju sezonu. 

REKLAMA

„Mityba turi būti sezoninė. Žiemą salotų lapai, agurkai ir pomidorai nėra tokie skanūs ir vertingi, todėl siūlau rinktis šaknines daržoves - griežčius, morkas, burokėlius. Tinka ropės, ridikai, saliero, petražolių šaknis. 

Norint sušilti, valgykite sriubas ir troškinius", - pataria V. Kurpienė. 

Reportaže pamatysite, kokių patarimų apie sriubos bei troškinių gaminimą pažėrė mitybos specialistė. Įžvalgos pravers ne tik tiems, kurie nori būti sotūs, bet ir tiems, kuriems rūpi daili figūra. 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų