REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
40
Astrologija (nuotr. 123rf.com)
40

Lapkričio 29 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Tai, ką šiandien atliksite, bus sėkminga. Tinka tvarkyti skubius darbo reikalus, palanku spręsti vaikų problemas. Jei esate ramiai nusiteikę, vakare verta su jais aptarti bendravimo problemas: rasite gerą sprendimą. Vakaras bus gera proga ir nuoširdžiam pokalbiui su mylimu žmogumi.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Tinkamas laikas svarbiems darbams atlikti, atsakingiems dokumentams pasirašyti. Neatsisakykite darbe užkraunamų papildomų darbų, pareigų, tai bus naudinga. Pasistenkite labiau suprasti kitus ir padėti kuo galite.

REKLAMA

Dvyniai

Ieškokite pagalbos, paramos, aiškinkitės teisybę. Palanku pradėti sunkų bylinėjimąsi, taip pat tvarkyti sudėtingus dokumentus. Tinka kreiptis su prašymu į vadovą, partnerius ar savo tėvus. Tik nesistenkite darbo sferoje nieko keisti jėga: daugiau laimėsite, jei mėginsite prisitaikyti prie partnerių bei savo antrosios pusės.

Vėžys

Nepamirškite, kad neatliktas darbas ar neįvykdytas pažadas, skola gali virsti kliuviniu. Galite sulaukti netikėtos pagalbos, tikėtina, iš bendradarbių.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Galima netikėta dovana ar nelaukti pinigai (nors patiems irgi palanku įteikti dovaną). Tiesa, piniginiams, turto reikalams tvarkyti nėra itin geras laikas: būsite pernelyg patiklūs. Vakare keliaujant ar kur nors viešint galima netikėta laiminga pažintis.

Mergelė

Sulaukiate jums svarbaus asmens dėmesio. Tinkamas laikas pasikalbėti su vadovu, susitikti su žmonėmis, su organizacijomis, galinčiomis jums padėti sėkmingai siekti karjeros. Bus naudingiau aptarti reikalus neoficialioje aplinkoje.

Svarstyklės

Tinka kurti ilgalaikius veiklos planus, projektus arba juos siūlyti, aptarti su vadovu ar rėmėju, įtakingu asmeniu. Pavyks suprasti, kas tikrieji jūsų draugai, kuo galima ir toliau pasitikėti. Šiandien suprasite, sužinosite dalykus, kurie jums padės spręsti ateities problemas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Verta labiau pasigilinti į senus darbus, prisiminti senus draugus, pamirštas idėjas. Pagalbos sulauksite iš seno bičiulio, iš asmens, kuriam kažkada patys buvote padėję.

Šaulys

Palankus metas imtis to, kam niekaip negalite prisiruošti (tiesa, tai neturi būti visiškai naujas darbas). Tai, ką šiandien nuveiksite, bus stabilu, lems sėkmę. Būkite atidesni aplinkiniams, stenkitės jiems pagelbėti.

Ožiaragis

Šios dienos pasiūlymai naudingi. Tuo pat metu pasidomėkite, kuo galite padėti kitiems. Tinka pasirašyti svarbius dokumentus.

REKLAMA

Vandenis

Vakare, tikėtina, jus pasieks reikšminga informacija, susidursite su reikalingu, naudingu žmogumi. Vertėtų svarbiu klausimu pasikalbėti su tėvais, vadovu ar įtakingu asmeniu. Jei būsite nuoseklūs, konkretūs ir kantrūs, liksite suprasti, įvertinti, taip pat sulauksite norimos pagalbos.

Žuvys

Nors galite sulaukti netikėtos paramos iš draugų, partnerių ar savo sutuoktinio, aktyviai dalykinei veiklai ne pats geriausia metas: nepersistenkite, nepersidirbkite, kaupkite jėgas, stiprinkite sveikatą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų