REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
21
Laima Lapkauskaitė, Irūna Puzairaitė-Čepononienė (tv3.lt fotomontažas)

Vasarą pirmagimio su mylimuoju kariškiu Roku Čepononiu susilaukusi atlikėja Irūna Puzaraitė-Čepononienė rudenį iškėlė šventę. Šeima atšventė mažojo Toro krikštynas.

21

Vasarą pirmagimio su mylimuoju kariškiu Roku Čepononiu susilaukusi atlikėja Irūna Puzaraitė-Čepononienė rudenį iškėlė šventę. Šeima atšventė mažojo Toro krikštynas.

REKLAMA

Rugsėjo 29-ąją iškelta puota ypač džiaugėsi buvusi Irūnos vadybininkė ir viena geriausių draugių Laima Lapkauskaitė. Ji tapo mažylio krikštamote, o šeimos draugas Tomas Veršinskas – krikštatėviu.

Moteris neslepia, kad sulaukusi tokios Irūnos ir Roko žinios kiek nustebo. „Galvojau, galbūt jauna šeima labiau norėtų jaunesnės krikštamotės savo vaikui. Tačiau mudvi su Irūna viena kitą laikome artimomis draugėmis – galime kalbėtis įvairiausiomis temomis, visiškai nejaučiame amžiaus skirtumo, net atostogaujame kartu. Manau, dėl to ir pasiūlė būtent man tapti Toro krikšto mama“.

L. Lapkauskaitė papasakojo, kad Irūna jai vienai pirmųjų pranešė apie tai, jog susilaukė vaikelio. Ir tai padarė gražiausiu būdu. „Aš be galo myliu vaikus. Kadangi pati neturiu vaikaičių, į jos mažylį žiūriu kaip į anūką. Ji pati praėjus dvidešimčiai minučių po gimdymo paskambino man ir pranešė, kad „jau turiu anūką“. Šis sakinys mane labai sujaudino. Man Toras kaip anūkas, labai jo pasiilgstu. Aišku, nenoriu įkyrėti, tad kasdien pas juos į svečius nevaikštau. Tačiau stengiuosi bent kartą į savaitę pasirodyti, kad vaikas nepamirštų. Ateityje, kai paaugs, gal daugiau bendrausime“, – tikisi grupių vadybininkė.

REKLAMA
REKLAMA

Krikštamote tapusi L. Lapkauskaitė nevadina savęs Čepononių giminaite, tačiau neatmeta galimybės svarbias šventes švęsti kartu su šia šeima. „Manau, kad per gimtadienius, per Kalėdas eisiu pasveikinti. Tik tiek, kad negaliu atsispirti dovanoms. Man jas kasdien norėtųsi pirkti. Jeigu su Irūna vaikštome po parduotuves, aš vis paimu kokį rūbelį, o ji neša atgal pakabinti. Sako – „Taigi išaugs, nereikia“. Man tiesiog labai malonu ir miela. Jau galvoju apie kalėdinę dovaną. Labai norėčiau nupirkti tą kėdutę-staliuką. Vaikui jau beveik pusė metukų – gali ir atsisėsti. Tačiau aš pati nesiryšiu to daryti, pirksiu kartu su Irūna. Juk turi būti tam tikras dizainas, tad prisitaikysiu prie tėvelių norų“, – apie planus kalba moteris.

REKLAMA

Artima šeimos draugė taip pat prasitaria, kad kaskart paklausta, į kurį iš šeimos narių mažylis panašiausias, nepraleidžia progos pajuokauti: „Aš“.

„Pradžioje sakydavau, kad jis panašiausias į mane. Tačiau dabar ėmė ryškėti tėvelio bruožai. Tėvelis tuo labai didžiuojasi, o Irūna dėl tokios mano nuomonės nėra labai patenkinta, vis klausia – „Ką jūs čia?“ Žinoma, vaikui augant jis gali panašėti ir į mamą“, – svarsto pašnekovė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų