REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Solidžiai šį sezoną rungtyniaujanti „Šilutė“ ir toliau laikosi lenktynėse su Mezon NKL lyderiais, o šį klubą aukštumose padedantis išlaikyti Calebas Oetjenas tapo naudingiausiu aštuntosios savaitės žaidėju.

Solidžiai šį sezoną rungtyniaujanti „Šilutė“ ir toliau laikosi lenktynėse su Mezon NKL lyderiais, o šį klubą aukštumose padedantis išlaikyti Calebas Oetjenas tapo naudingiausiu aštuntosios savaitės žaidėju.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Sėkmingiausias savaitgalį amerikiečiui buvo susitikimas su Kauno KTU komanda, kur jis per 31 minutę pelnė 13 taškų (6/10 dvit., 0/2 trit., 1/1 bad. met.), atkovojo tris kamuolius bei atliko 15 rezultatyvių perdavimų. Joks kitas lygos krepšininkas šį sezoną neatliko tiek rezultatyvių perdavimų.

REKLAMA

Puikiai C. Oetjenas pasirodė ir susitikime su Joniškio „Delikatesu“ kur per 26 minutes spėjo pelnyti 15 taškų (4/7 dvit., 2/3 trit., 1/1 baud. met.), perimti penkis kamuolius, atlikti šešis rezultatyvius perdavimus ir surinkti 23 naudingumo balus.

Jo vedama „Šilutė“ penktadienį kauniečius nugalėjo 96:64, o su „Delikatesu“ susitvarkė 78:56.

Tinklalapis „nklyga.lt“ apžvelgia ir kitus keturis krepšininkus, kurie pateko į simbolinį savaitės geriausiųjų penketuką.

REKLAMA
REKLAMA

Mindaugas Stašys, „Neptūnas-Akvaservis“ (17 tšk., 2 atk. kam., 10 rez. perd., 20,5 naud. bal.)

Klaipėdos komandos gynėjas buvo vienas svarbiausių Marijampolės „Sūduvos-Mantingos“ duobkasių. M. Stašys per 32 minutes pelnė 22 taškus (6/7 dvit., 0/2 trit., 10/12 baud. met.), atkovojo du kamuolius, atliko devynis rezultatyvius perdavimus ir susitikimą baigė surinkęs 27 naudingumo balus bei pakartodamas geriausią savo sezono rungtynių rezultatą. Klaipėdiečiai sūduviečius palaužė 82:77.

Arnas Beručka, „Perlas“ (16 tšk., 7,5 atk. kam., 2,5 rez. perd., 24,5 naud. bal.)

Sekmadienio susitikime su Molėtų „Ežerūnu“ dvidešimtmetis vilnietis buvo arti to, kad sužaistų geriausias karjeros rungtynes. Krepšininkas per 25 minutes pelnė 15 taškų (7/9 dvit., 0/1 trit., 1/2 baud. met.) atkovojo 11 kamuolių, atliko penkis rezultatyvius perdavimus ir surinko 30 naudingumo balų. Iki karjeros rekordo jam pritrūko keturių naudingumo balų. A. Beručkos vedami vilniečiai „Ežerūną“ nukovė 101:85.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Gytis Masiulis, „Žalgiris-2“ (18,5 tšk., 8 atk. kam., 29 naud. bal.)

Mezon NKL besistažuojantis G. Masiulis apie savo potencialą galingai priminė antrosiose sezono rungtynėse. Mače su Joniškio „Delikatesu“ puolėjas per 25 minutes pelnė 23 taškus (7/9 dvit., 1/2 trit., 6/7 baud. met.), atkovojo devynis kamuolius ir surinko 40 naudingumo balų, o tai – geriausias sezono rezultatas.

Valdas Vasylius, „Neptūnas-Akvaservis“ (14,5 tšk., 7,5 atk. kam., 3 rez. perd., 20 naud. bal.)

Antrasis klaipėdietis šiame penketuke ir antrasis, kuris itin svariai prisidėjo prie to, kad Klaipėdos klubas revanšuotųsi „Sūduvai-Mantingai“. V. Vasylius minėtame susitikime per 31 minutę pelnė 21 tašką (7/12 dvit., 0/2 trit., 7/9 baud. met.), atkovojo aštuonis kamuolius, atliko tris rezultatyvius perdavimus ir surinko 27 naudingumo balus. Tai buvo geriausias V. Vasyliaus sezono pasirodymas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų