REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rokiškio rajono meras Antanas Vagonis sako, kad pirmadienį Rokiškio rajone po mirtinos avarijos automobilyje rasti neblaivūs direktoriai įtarimų dėl savo moralės anksčiau nekėlė.

Rokiškio rajono meras Antanas Vagonis sako, kad pirmadienį Rokiškio rajone po mirtinos avarijos automobilyje rasti neblaivūs direktoriai įtarimų dėl savo moralės anksčiau nekėlė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Nebuvo net ženklų tokių – elgesio, žemos moralės“, – BNS sakė rajono meras.

Jis neslėpė esantis šokiruotas žinios apie įvykį.

„Tarsi parodė, kas tu esi iš tikrųjų – gaila, kad tik per tokius įvykius. Aš manau, kad tie žmonės turi tokią žemą moralę... Užmušus žmogų nesustoti, pabėgti iš įvykio vietos, – kalbėjo Rokiškio rajono meras. – O jeigu jų būtų nepagavę, kas būtų? Būtų visi galvoję apie kokius nors chuliganus ir šie ponai būtų toliau ėję į darbą, ramiai ėję į darbą, mokę vaikus ir auginę jaunąją kartą...“

REKLAMA

Rokiškio rajone pirmadienio vakarą mirtinai sužalota iš automobilio išlipusi vairuotoja, ją partrenkęs automobilis iš įvykio vietos pasišalino.

Jį suradus viduje vairuotojo vietoje rastas miegantis vyras bei keleivis, jie abu – neblaivūs. Pasak Policijos departamento, tai – dviejų Rokiškio rajono švietimo įstaigų direktoriai.

Iki šiol įtarimų nekėlė

A. Vagonio žiniomis, prie automobilio vairo rastas Kamajų Antano Strazdo gimnazijos direktorius Augutis Tymukas, o šalia jo automobilyje sėdėjo Jūžintų Juozo Otto Širvydo pagrindinės mokyklos direktorius Eimutis Mališauskas.

REKLAMA
REKLAMA

Jiems abiems nustatytas vidutinis 1,87 promilės girtumas.

Pasak A. Vagonio, nors abiejų direktorių darbe buvo nustatyta šokių tokių pažeidimų, tačiau jam nebuvo žinoma apie jų polinkį piktnaudžiauti alkoholiu ar panašias aplinkybes. A. Tymukas yra Rokiškio rajono mokyklų vadovų asociacijos vadovas.

A. Vagonis sako pažinojęs ir žuvusiąją, kuri buvo vienos iš rajono bendruomenių pirmininko žmona, neseniai su ja bendravęs, kartu dalyvavo bendruomenės šventėje.

Jis svarstė, kad galbūt moteris, viduryje miškų sugedus automobiliui, bandė sustabdyti pravažiuojantį automobilį ir prisišaukti pagalbos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Avarija apie 17.45 val. įvyko kelyje Rokiškis-Čedasai, ties Maineivos kaimu. Iš šalikelėje sustojusio sugedusio automobilio „Renault Espace“ išlipusią 1972 metais gimusią vairuotoją kliudė ir mirtinai sužalojo pravažiuojantis nenustatytos markės automobilis, kuris iš įvykio vietos pasišalino.

Į įvykio vietą pasiųstos gausios policijos pajėgos ir apie 19.20 val. Rokiškio rajone, prie Kamajų miestelio, rastas apgadintas automobilis, prie kurio vairo miegojo 1963 metais gimęs vyras, automobilyje taip pat buvo keleivis.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų