REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Vyrai turi galimybę pasiskaityti ir prisiklausyti visko visko apie mus, moteris. Tai yra labai gerai. Tačiau tam tikra informacija labai klaidina žmones.

 Vyrai turi galimybę pasiskaityti ir prisiklausyti visko visko apie mus, moteris. Tai yra labai gerai. Tačiau tam tikra informacija labai klaidina žmones.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pateikiu kelis mitus, kurie gali išvesti vyrą iš vyriškumo kelio. Tikiu, kad tai paskatins susimąstyti ne tik vyrus, bet ir moteris. Pasikalbėkime.

REKLAMA

Kai moteris verkia - manipuliuoja

Ne, ne ir dar kartą ne. Kai moteris verkia, tai reiškia, kad ji jau daug kartų nepasisakė, kaip jaučiasi iš tiesų.

Kaupė kaupė viską savyje, atsirišo maišelis ir pabiro ašarėlės. Todėl sakoma, kad kai moteris būna savimi, išsako visus svarbius savo jausmus vyrui, ir malonius, nemalonius, jai verkti tenka rečiau. Nei moterys, nei maži vaikai ašaromis nemanipuliuoja. Verkti dirbtinai beveik neįmanoma. Arba verkiasi, arba ne.

REKLAMA
REKLAMA

Ašaros lengvina kančią, todėl kartais verkti yra labai naudinga. Širdis rimsta. Svarbu neverkti gailint savęs. Nenaudingos tokios ašaros. Nors kartais verkimas gailint savęs gali būti vienintelis būdas išgyventi, kurį atrado sau moteris. Tad, mieli vyrai, teks pasičiupinėti kiaušinius.

Ir jei jie yra, tai moters ašaros - tau nekelia grėsmės. Net jei - nelabai malonu. Jei atstumsi moterį su jos nemaloniais jausmais, ji neateis pas tave ir su maloniais jausmais.

Ką tada darysi? Ne visos moterys turi tiek atkaklumo būti savimi net tada, kai niekas jos nenori matyti visokios. Nors motyvuoja moterį žinia, kad tai yra bene vienintelis kelias likti sveikai santykiuose su šių laikų vyrų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Atiduok vyrui tik problemas

Ne, ne ir dar kartą ne. Vyrai - tai veikiantys tipai. Todėl, kai moteris kalba, bet neprašo patarimo, nesprendžia sunkumo, o tik kalbasi, lieja dūšią, dažnam vyrui nelaiko nervai.

Jei norite, kad moterys kalbėtų tik racionaliai, gyvenkite su vyrais. O jei jau norite kitų gyvenimo su moterimi šalutinių pasekmių, tai išmokite ne tik klausytis moters, bet ir ją iš tiesų išgirsti.

Ir kai moteris lieja dūšią, įjunkite ne protą su savo patarimų meniu, o širdį. Ji moka atjausti, paguosti tyliai, pastiprinti, priminti apie moters nuostabumą. Kai moteris dėl vyro neišmanymo liaujasi jam guostis, nutrūksta energetinė grandinė tarp vyro ir moters.

REKLAMA

Ir vyrui niekada nebus gerai. Kaip ir moteriai. Bet jai jau taip buvo blogai, kad atsitraukusi nuo nesupratingo ir neišmintingo vyro, savo gyvenimo dar labiau nepablogins. Visgi, tai nepadeda nei moteriai gyventi moteriškai, nei vyrui stiprėti. Vyras stiprėja, kai moteris yra savimi. Su viskuo. Tad išmokite tiesiog užsičiaupti.

Neprisimink, ką sako vyrai

Ne, ne ir dar kartą ne. Tam reikia didelės išminties. Sakoma, kad moteris iš vyro kalbos turi išimti druską, o į savo kalbą vyrui įberti cukraus. Tačiau to reikia išmokti. Moteris, primenu dar kartą, yra kaip karoliai. Joje viskas yra susiję. Todėl vyro tvirtas charakteris - tai savikontrolė.

REKLAMA

O ne liežuvio paleidimas pykčio akimirką. Jums, mieli vyrai, tereikia žinoti, kad moteris visada jus girdi. O jei jau nebegirdi, tai nieko gero, tiksliau, labai blogai. Todėl, geriau lai moteris girdi viską: ir malonius, ir nemalonius dalykus. Moteris negali selektyviai priimti informacijos.

Tai - vyro pareiga. Kai moteris pyksta, vyro pareiga atsirinkti, kas yra kas. Todėl išmokite laikyti liežuvį už dantų, neskaudinkite moterų, nes jos prisimena tai ilgai. Nebūtinai pyks ilgai, bet jos įsitempia. Ilgam. Tokia moterų prigimtis. Kol su metais neateina išmintis. Tačiau tai nutinka ne ties trisdešimtu gimtadieniu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

O kol moteris įsitempusi, ji negali nei mylėtis, nei būti laiminga, nei sėkminga. Vyrui susilaikyti yra daug lengviau nei moteriai. Vyrų prigimtis padeda jiems. Moteriai - trukdo.

Tad jei prišnekėjai nesąmonių, apsičiupinėk tuos pačius savo kiaušinius ir, laikydamasis už jų, nueik pas moterį atsiprašyti. Ne todėl, kad kaltas. Tu gali būti net labai teisus. Atsiprašyk todėl, kad ji pasijuto nemaloniai, įsitempė. Tu ją paskatinai suabejoti tavo meile, pakantumu jai ir kantrybe. Kam tau to reikia?

Juk su įsitempusia moterimi niekur toli ir gražiai nenorėsi keliauti. Nebent nori ją palikti, tai palik, o neįtempinėk kas kartą, kai ji neišsilanksto prieš tave taip, kaip tu tikėjaisi ar esi pratęs. Būk vyras, o ne krištolinė kurpaitė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų