REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Zodiakas 123rf.com

Lapkričio 27 horoskopas 12 zodiako ženklų:

12

Lapkričio 27 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Aplinkinius intriguosite, tačiau neskubėkite užmegzti naujų pažinčių (ypač kelionėje), taip pat venkite ginčytis ar aklai palaikyti kažkieno nuomonę. Apdairiai žadėkite, atsargiai įsipareigokite.

Tauras

Niekur neskubėkite, venkite ginčų su tėvais. Jei jūsų nuomonės skiriasi, atidėkite svarbų pokalbį. Patartina netvarkyti svarbių profesinių reikalų.

Dvyniai

Nors gana palankus metas, tačiau rizikuoti nederėtų. Patartina netvarkyti atsakingų juridinių, finansinių reikalų. Galimi nesklandumai dėl vaikų netikusio elgesio mokykloje.

Vėžys

Būkite atsargūs vairuodami, atidūs darbe. Venkite bet kokių ginčų su vadovybe, darykite, kas pasakyta, priešingu atveju bus užkirstas kelias tolimesnei karjerai.

Liūtas

Pasistenkite į jums svarbią situaciją pažvelgti iš šalies. Venkite pasiduoti sutuoktinio ar partnerių spaudimui, vėliau gailėsitės.

Mergelė

Įtemptas metas, todėl neskubinkite įvykių eigos ir dėl galimų nesusipratimų neišgyvenkite. Deja, šiandien viskas brangiai kainuos, už „ačiū“ nieko negausite.

Svarstyklės

Nors ši diena gana palanki, tačiau galite nukentėti dėl ambicijų ar per geros nuomonės apie savo draugus, partnerius: jei remsitės jais, o ne savimi galite pralaimėti kritinę akimirką.

Skorpionas

Patartina pabaigti užmestus darbus, jei nenorite patekti į vadovybės nemalonę. Nederėtų duoti atsakymo į gautus pasiūlymus, net jei jie pasirodys naudingi.

Šaulys

Permainingas metas: gali tekti staigiai persiorientuoti, ir gelbėti savo garbę. Būkite atidūs draugų patarimams, tačiau turėkite ir savo nuomonę.

Ožiaragis

Jei esate įpratę pirma pajusti, paskui apsispręsti, nemalonumų nepatirsite. Vis tik reikėtų labiau pasisaugoti intrigantų, paskalų platintojų.

Vandenis

Būsite drąsūs ir ryžtingi, jums seksis. Tiesa, rizikuoti, veltis į avantiūras (ypač meilėje) nepatartina. Diena bus tinkamas asmeniniam apsisprendimui, drąsiam apgalvotam žingsniui žengti.

Žuvys

Ši diena jums turėtų būti pati geriausia savaitėje - būsite darbingi ir visus žavėsite savo humoro jausmu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų