REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vakar Raseinių rajone medžioklės metu į privačią sodybą įsibrovęs medžiotojas galimai sumušė sodybos šeimininkę. Esą vyras medžiokliniu šautuvu trenkė moteriai per galvą, ją apstumdė, išplūdo necenzūriniais žodžiais, sulaužė telefoną ir išvažiavo.

Vakar Raseinių rajone medžioklės metu į privačią sodybą įsibrovęs medžiotojas galimai sumušė sodybos šeimininkę. Esą vyras medžiokliniu šautuvu trenkė moteriai per galvą, ją apstumdė, išplūdo necenzūriniais žodžiais, sulaužė telefoną ir išvažiavo.

REKLAMA

Žiauriai sužalota moteris pasakoja dar ir šiandien neatsigauna iš šoko.

Kruvino veido nuotrauka ir šiurpia istorija socialiniame tinkle pasidalinusi Regina Šileikienė, pasakoja buvusi užpulta savo nuosavoje sodyboje Raseinių rajone. Esą moterį užpuolė į nuosavo kiemo teritoriją įsibrovęs medžiotojas, kuris neva ieškojo pasprukusių medžioklinių šunų ir piktavališkai vaikščiojo po privačią valdą.

Iš teritorijos vejamas medžiotojas esą įsiuto ir su medžioklinio ginklo buože trenkė moteriai per galvą.

REKLAMA
REKLAMA

„Aš nuėjau prie mašinos, numerį, kad nusifotografuoti, tada jis pribėga bėgom prie manęs, ir su šautuvu, jis buvo atlenktas tas šautuvas, ir jis va taip man čia į kaktą. Paskui išplėšė iš manęs telefoną, jis nukrito ant žemės, aš puoliau tą telefoną gaudyti. Jis jį tėškė į pelkę. Aš jį išsigriebiau, kraujais apsipyliau, jis mane stumdė žinokit, nelabai atsimenu, bet jis stumdė, klykė aš tave nušausiu ar užmušiu, visokiais žodžiais“, – susijaudinusi pasakojo nukentėjusi Regina Šileikienė.

REKLAMA

Medžiotojo sumušta penkiasdešimt septynerių moteris išsikvietė greitąją pagalbą ir policiją, o nuotraukas pasidarė tam, kad turėtų įrodymą, jog buvo žiauriai užpulta. Atvykę medikai išsivežė ponia Reginą į ligoninę, jai buvo susiūta kakta.

Moteris teigia, jau ne pirmą kartą konfliktuojanti su šalia vienkiemio įsikūrusiu Betygalos medžiotojų klubu ir sako, jog ją užpuolęs medžiotojas galimai ieškojo visai ne pasprukusių šunų, o jau pašauto žvėries.

Policija po įvykio surado medžiotoją ir išsivežė jį į komisariatą. Šiuo metu pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl sveikatos sužalojimo. Tačiau šešiasdešimt aštuonerių medžiotojas savo kaltę tiek policijai, tiek žurnalistams kategoriškai neigia. Senolis sako, kad tai jį užpuolė sodybos šeimininkė.

REKLAMA
REKLAMA

„Atlėkė prie manęs, kiša tą aparatą visai prie akių. Aš va taip va, šautuvas toj rankoj buvo, užsidengiau ir pajutau, kad ji plėšia šautuvą. Tai aš tada pasisukau, kad neatimtų šautuvo, ar kad neįvyktų dar suprantat koks reikalas. Sėdau į mašiną ir nuvažiavau. Mačiau, kad ji nulėkė namo“, – sakė medžiotojas Romas Mūras.

Medžiotojas neneigia supykęs, jog moteris pradėjo jį fotografuoti, tačiau ginasi, kad puolė ją tiek necenzūriniais žodžiais, tiek fiziškai. Medžiotojas tikina esantis apšmeižtas ir prieš kameras apsipila ašaromis.

„Nu, kaip šitaip tokie žmonės gali būti, puola tiesiog ant akių. - Tai ji jus užpuolė? - Taip. Ji prisivijo, aš nuėjau, užlekia į priekį ir stabdo, ko tu čia, aš aiškinu, kad čia eiti galima, parodyk tas ribas, sakau, savo žemės“, – tikino medžiotojas Romas Mūras.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nukentėjusi moteris teigia nesulaukusi jokio atsiprašymo žodžio nei iš paties pono Romo, nei iš Betygalos medžiotojų klubo vado. Septyniolika metų šioje sodyboje savaitgalius leidžianti moteris pasakoja, kad medžiotojai nepaiso jokio privatumo ir juo labiau žmogiškumo. Pralenda pro uogynus, atveja medžiojamus žvėris tiesiog į nuosavus žmonių kiemus.

Pasak moters, medžiotojai nebijo nieko. Aplinkiniuose vienkiemiuose gyvenantys žmonės esą visą gyvenimą kenčia ir su siaubu laukia medžioklės sezono. Mat medžioti atvažiavę vyrai turi įžūlumo į privačią erdvę ne tik atsivaryti automobilius, išsidėlioti ginklus, bet ir lakstyti su ginklais rankose aplink namus, kaip tikroje karo zonoje.

Plačiau apie tai TV3 reportaže

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų