REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
11
Vigantė Lisauskienė (nuotr. Manto Grimo)

Jau kiek daugiau nei prieš metus Vigantė Lisauskienė portalui tv3.lt papasakojo savo istoriją. Kuomet ji išvykusi iš Lietuvos į Didžiąją Britaniją stojo prieš gyvenimo realybę, likusi viena su dukryte ant rankų. Tačiau Vigantė neįtikėtinai greitai tapo įkvėpimo šaltiniu ir pavyzdžiu šimtams londoniečių ir emigrančių.

11

Jau kiek daugiau nei prieš metus Vigantė Lisauskienė portalui tv3.lt papasakojo savo istoriją. Kuomet ji išvykusi iš Lietuvos į Didžiąją Britaniją stojo prieš gyvenimo realybę, likusi viena su dukryte ant rankų. Tačiau Vigantė neįtikėtinai greitai tapo įkvėpimo šaltiniu ir pavyzdžiu šimtams londoniečių ir emigrančių.

REKLAMA

Grožio prekės ženklą „Queen V“ sukūrusi ir išpuoselėjusi moteris, šiandien dar tvirtesniu žingsniu žengia per gyvenimą ir kuria grožį aplink save. Kaip tik šiuo metu ji svečiuojasi tėvynėje. Nors grįžo ji ne tik ilsėtis, bet jau greitai viešai pristatys ir naujausią savo projektą.

Prabėgo kiek daugiau nei metai po mūsų pokalbio, kas pasikeitė jūsų gyvenime? Kokie buvo šie metai?

Metai prabėgo taip greit, kad net nepastebėjau. Buvo visko tiek daug, kad reikėtų nemažo sąsiuvinio visa tai užrašyti. Sakiau, kada nors gyvenime norėčiau parašyti knygą, apie tai, kiek gyvenime turi išgyvent žmogus.Aš galėčiau rašyt kasdien, nes kasdien kažkas pas mane vyksta. Neprisimenu tokios dienos, kad nieko neveikčiau.

REKLAMA
REKLAMA

Visgi, per metus daug keliavau, todėl įspūdžių tikra gausybė. Aš esu labai laimingas žmogus, mane supa daug gerų žmonių, kad tie pavyduoliai prieš juos atrodo kaip maži blogi vabaliukai Žemėje (šypsosi).

REKLAMA

Kokią dalį jūsų gyvenime užima darbas?

Prieš metus pradėjus savo veiklą grožio srity ir neįtikėtinai greitai, nors ir mažais laipteliais,bet kylu aukštyn. Iš pradžių maniau, kad vizažisto darbas tik savaitgaliais. Bet pati dirbu dabar kasdien, nuo pirmadienio iki sekmadienio. Kartais reikia keltis 2-3 val nakties, nes turiu daug klienčių.

Ypač jų padaugėjo vos persikrausčius į Essex rajoną. Čia ypač moterys mėgsta puoštis. Joms makiažo reikia kasdien: į darbo susitikimą, pasimatymą, naktini klubą. Jau nekalbant apie vakarėlius, vestuves ir kitas šventes.

REKLAMA
REKLAMA

Turiu užsakymų ir į kitose šalyse. Buvau didelėse vestuvėse Kipre, kur dariau makiažą iš Australijos atskridusiai nuotakai. Greitai važiuosiu į Dubajų, į įspūdingo grožio vestuves. Jau sulaukiau ir lietuvių poros kvietimo atskristi į jų vestuves Tailande.

Turiu keletą klienčių iš Jungtinių Arabų Emyratų, kurios gana dažnai atskrenda į Londoną. Labai įdomu nors akies krašteliu pamatyti tą neišpasakytą prabangą. Nors man tikrai paliko įspūdį nepaprasto grožio moterų paprastumas.

Su kokiais projektais dirbate pastaruoju metu?

Paskutinį pusmetį intensyviai organizuoju makiažo kursus visoje Anglijoje, keliauju po Airiją. Nesenai grįžau iš Cork (Airija), ten vyko intensyvūs dviejų dienų kursai, kuriuos sausio mėnesį darysiu ir Dubline.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nepamirštu ir Lietuvos. Kaip tik dabar esu Lietuvoje. Iš pradžių kelionės tikslas buvo tiesiog aplankyti sesę, močiutę ir draugus. Bet prisiplanavau seminarų, pamokėlių, projektų. Kaip tik kitą savaitę bus mano vienas iš didžiausių planuojamų seminarų Klaipėdoje. Be visa šito aš dar pati mokausi makiažo akademijoje Londone.

Vos prieš kelias dienas įgyvendinome mano antrą projektą, kuriame dar kartą noriu priminti moterims, kad nepamirštų būti ir jaustis karalienėmis. Mane puošė vienas stilingiausių suknelių „Birutės salonas“ Kaune. Su visomis suknelėmis jaučiausi kaip tikra karalienė. Kartu komandoje dirbo ir talentingas fotografas Mantas Grimas. Buvo kuriamas ir vaizdo įrašas, kurį darė „Diodor D Reichert“, o muzikos takelį sukūrė muzikos prodiuseriai iš Airijos „Nervous Freaks“.

REKLAMA

Fotosesijos istorija skelbia apie moteris, kurios turi būti švelnios, elegantiškos, moteriškos, pasitikinčios savimi, seksualios. Moteris turi eiti taip, kad nuo jos grakščių žingsniukų žemė skleistųsi žiedais.

Taip pat, būti tokia stipri, kad vien nuo jos žvilgsnio būtų suprantama, jog ji pati gali pakovot už save. Fotosesija vyko dviejose skirtingose vietose Kaune. Viena iš jų – Liutauro Salasevičiaus įkurti apartamentai senamiestyje. Ten ir pasipuošiau jo kurta įspūdinga suknele. Jau greitai parodysiu ir visą rezultatą.

Ar buvo momentų, kuomet jau norėjosi viską mesti?

Esu taip sau užsibrėžusi – jeigu jau sugalvojau, turiu bet kokia kaina tai padaryti. Nėra nieko neįmanomo. Nesu nė karto pagalvojusi, kad kažkas nepavyks arba, kad gal čia reikėtų viską mesti. Niekada! Aš tik pradėjau (šypsosi).

REKLAMA

Turbūt neretai sulaukiate klausimo, iš kur semiatės jėgų ir geros nuotaikos darbams?

Ne vienas manęs klausia, „iš kur tu semiesi tiek daug stiprybės ir pozityvių minčių“, atvirai atsakau: iš jūsų visų. Kaip sakoma, kas nenužudo – padaro mus tik stipresniais. Aš dievinu savo darbą, dievinu savo žmones. Nieko gyvenime nekeisčiau, net ir klaidas tas pačias dar kartą sąmoningai padaryčiau, kad tik suprasčiau, kur turiu dabar būti ir su kuo.

Laikas nuo laiko rengiate užsiėmimus ir projektus Lietuvoje, ar vis dar neplanuojate grįžti į gimtinę gyventi?

Aš jau daugiau nei 15 metų gyvenu Anglijoje, man gera grįžtį į Lietuvą, bet tik atostogoms pas sesę ir močiutę, darbo reikalais, aplankyti draugus. Mano gyvenimas – Jungtinėje Karalystėje, kur mano širdis, ten namai. Mano dukra ten, jokiu būdu jos nepalikčiau.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kokių patarimų galėtumėte kitoms moterims duoti, kurios vis dar savo norus ir svajones laiko giliai užgniaužusios?

Nebijoti savo svajonių. Nenustatinėti sau kažkokių taisyklių. Neįrėminti savęs į tuos standartinius stereotipus, kuriuos visi esame pripratę matyti. Žinot, kokį aš kremą siūlau kiekvienai? Šypseną! Ji gydo visas raukšles ir net randus. Būkit tiesiog tuo, kuo norit būti jūs pačios, o ne kiti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų