REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
41
Astrologija (nuotr. 123rf.com)
41

Lapkričio 16 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Galimas dalykas, kad už savo pastangas tarpininkauti, padėti, jūs būsite įvertinti. Tikėtina nauda ir iš buhalterinės, finansinės veiklos, verslo. O galbūt atsiimsite skolą, gausite kompensaciją, pašalpą, premiją, atostoginius ar kt.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Jeigu esate užsienyje, galite sudalyvauti įdomiame renginyje. Regis, pajusite įkvėpimą imtis naujų darbų, sumanymų. Aplinkinius galite nustebinti savo plačiu akiračiu ir dideliais tikslais.

REKLAMA

Dvyniai

Gali būti, kad teks iš peties padirbėti. O jeigu norite atsikratyti įkyrių minčių, susijusių su darbine ar šeimine situacija, sveikata, tai neatsisakykite draugiško pasiūlymo nekasdieniškai praleisti vakarą.

Vėžys

Netrūks švelnių jausmų, romantiško polėkio. Galimas bendraminčių, bičiulių susitikimas, pasimatymas su buvusia meile arba kažkas paskatins romantiškus prisiminimus, fantazijas. Galimas ir staigus naujas susižavėjimas, nuotykis.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Meilės srityje turėtų sektis, bet kiti reikalai klostysis ne itin gerai. Gali išaiškėti kažkokios intymios paslaptys ar slaptos klastos, nuodėmės. Pravartu pamąstyti, vengiant svetimų įtakų.

Mergelė

Aplinkiniams atrodysite įdomūs ir žavūs. Tikriausiai savo meilės objektą nudžiuginsite ir nuginkluosite atviresnėmis nei paprastai savo emocijomis, jausmais. Susilaikykite nuo alkoholio. Galimos malonios staigmenos.

Svarstyklės

Tikėtinos palankios permainos veikloje, šeimyniniuose santykiuose, meilėje. Neblogas metas pasisakymams socialiniuose tinkluose, per interviu bei kelionėms. Galimas susitikimas su ypatingą susidomėjimą žadinančiu asmeniu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Palanku pradėti naują veiklą, sudaryti komercines, tiekimo, reklamos sutartis. Galimos įspūdingos kelionės, įdomūs susitikimai. Galbūt atnaujinsite kažkada nutrūkusią draugystę ar meilės romaną.

Šaulys

Regis, būsite linkę atsiriboti, užsisklęsti, jeigu artimieji neįstengs jūsų suprasti. Nereikėtų pernelyg sureikšminti menkų nesusipratimų. Stenkitės įkūnyti kūrybinius sumanymus ar realizuoti planus, susijusius su nekilnojamuoju turtu, verslu.

Ožiaragis

Neblogai klostysis jums svarbūs santykiai, pasitaisys savijauta, nuotaika. Palankus metas užsiėmimams su vaikais, romantiškiems pasimatymams, pobūviams. Kitus žavės jūsų originalumas, kūrybiškumas. Meilės santykiai taps aistringesni.

REKLAMA

Vandenis

Jus gali įtraukti įvykių sūkurys. Vis dėlto šiandien pavojinga pervertinti savo jėgas. Pasirūpinkite sveikata, jeigu jaučiate įtartinus negalavimus. Regis, domėsitės grožio bei komforto prekėmis, kažką modernaus įsigysite.

Žuvys

Šiandien gali įvykti tam tikras lūžis asmeniniuose santykiuose. Tikėtina, kad į gerą, nes sumaniai gražbyliausite, gludinsite aštresnius kampus ir jums seksis rasti kompromisą, suderinti interesus ar net labai sužavėti tuos, kuriems norite patikti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų