REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kauno darželyje - smurto protrūkis. Tėvai institucijoms pranešė, kad prieš jų vaikus yra smurtaujama.

Kauno darželyje - smurto protrūkis. Tėvai institucijoms pranešė, kad prieš jų vaikus yra smurtaujama.

REKLAMA

Kaip informavo pareigūnai, lapkričio 14 d. apie 9 val. 45 min. Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas gavo Kauno miesto savivaldybės administracijos Vaiko teisių apsaugos skyriaus raštą, kuriame pateikta informacija, kad Kaune, lopšelio darželio auklėtoja smurtavo bei galimai naudojo psichologinę prievartą prieš mažamečius asmenis.

Dėl Kaune, Panemunėje įsikūrusio darželio, bendru raštu dėl auklėtojos netinkamo elgesio ir galimo smurto prieš vaikus į Kauno miesto savivaldybės administracijos Vaiko teisių apsaugos skyrių kreipėsi devynių vaikų tėvai.

Kauno apskr. VPK pareigūnai dėl šio įvykio atlieka ikiteisminį tyrimą pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 140 str. 3 d., dėl fizinio skausmo sukėlimo mažamečiui ar nežymaus sveikatos sutrikdymo. Įvykio aplinkybės tikslinamos, atliekami procesiniai ikiteisminio tyrimo veiksmai. Už tai gresia bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 4-ojo skyriaus prokurorai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų