REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Aktorei Julijai Steponaitytei apkaltinus žinomą režisierių Šarūną Bartą priekabiavimu vis daugiau žinomų žmonių pasisako viešojoje erdvėje.

Pirmadienį TV3 žinioms interviu davė ir aktorė Elžbieta Latėnaitė, kuri teigė esanti šokiruota išgirdusi dviejų menininkių kaltinimus Š. Bartui. Aktorė neslepia – ji didelė režisieriaus filmų gerbėja.

„Kaip jo gerbėja ir žmogus, laukiu nesulaukiu jo reakcijos trečia diena. Labai trikdo šita tyla“, – kalbėjo E. Latėnaitė.

E. Latėnaitė teigia, kad nėra dirbusi su režisieriumi kine, tačiau yra ne sykį bendravusi neformalioje aplinkoje. Aktorės teigimu, jų santykiai niekada nėra peržengę normalaus paprasto elgesio. Visgi mergina yra girdėjusi atvejų, kad Š. Bartas

„Aš žinau vieną dar tokį patį atvejį, o gal baisesnį, bet neturiu teisės kalbeti apie jį. Žinau atvejį, kai per kastingą režisierius liepė nusirenkti aktoriui. Atvejų yra visokių“, – pasakojo E. Latėnaitė, kuri neatskleidė, apie kokį Lietuvos režisierių kalba. 

Apie galimą Š. Barto seksualinį priekabiavimą J. Steponaitytė feisbuke paskelbė praėjusį penktadienį, prie savo pareiškimo pridėjusi žymę „metoo“. Šios spalio mėnesį socialiniuose tinkluose prasidėjusios kampanijos dėka tūkstančiai moterų prabilo apie seksualinę prievartą. Kaltinimų banga, išprovokuota paviešinimų apie prodiuserio Harvey Weinsteino skandalingą elgesį, taip pat smogė režisieriui Brettui Ratneriui, režisieriui ir scenaristui Jamesui Tobackui, aktoriams Kevinui Spacey, Stevenui Seagalui ir Jeremy Pivenui.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų