REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
31
Deivydo Zvonkaus 40-mečio šventė (nuotr. Aistė Navickaitė-Balčienė)

Dainininkas ir kompozitorius Deivydas Zvonkus lapkričio 6-ąją paminėjo savo 40-ies metų gimtadienį. Žinomo vyro draugai ir šeima pasirūpino, kad šią progą jis atsimintų visą gyvenimą.

31

Dainininkas ir kompozitorius Deivydas Zvonkus lapkričio 6-ąją paminėjo savo 40-ies metų gimtadienį. Žinomo vyro draugai ir šeima pasirūpino, kad šią progą jis atsimintų visą gyvenimą.

REKLAMA

Muzikanto žmona Katažina Zvonkuvienė kartu su būriu bičiulių jubiliatui surengė gimtadienį-siurprizą, apie kurį Deivydas nė nenutuokė. 90-ųjų tema surengta šventė buvo kupina dainų, juoko ir net šokių ant stalo.

Netikėtame gimtadienyje dalyvavo patys artimiausi dainininko draugai – tarp kurių ir pulkas žinomų pramogų pasaulio atstovų: Natalija Bunkė, Liepa Mondeikatė-Norkevičienė, Stanislavas Stavickis-Stano, Dominykas Kubilius, Laura Paukštė, Juozas Liesis, Laurynas Šeškus, Marius Jampolskis ir kiti. Šventėje taip pat dalyvavo iš Klaipėdos atvykusi D. Zvonkaus mama, o atvykti negalėję draugai sveikinimus siuntė internetu – jubiliatą džiugino vaizdo įrašais ir nuotraukomis.

Šventės vedėju tapo A. Švilpauskas

Renginio vedėju ir Katažinos pagalbininku tapęs Arnas Švilpauskas tikina, kad tai buvo labai įdomi ir smagi patirtis.

REKLAMA
REKLAMA

„Mintis buvo tokia, kad Deivydas nieko nežinotų apie šią šventę. Jis į vietą su grupe „Čilinam“ atvažiavo galvodamas, kad tai privatus vakarėlis, kuriame jie turės koncertuoti. Aš imitavau renginio vedimą, svečiai sėdėjo už stalo, o apšvietimas buvo sukurtas su dūmais – specialiai toks, kad nesimatytų pažįstamų veidų, tik siluetas. Kai jie pradėjo dainuoti, didžėjus specialiai pradėjo strigdinti fonogramą tam, kad jie pradėtų nervintis. Kolegos aišku viską žinojo, išskyrus Deivydą. Galiausiai išvis nutrūko muzika. Tada čiupau mikrofoną ir visi užtraukėme „Ilgiausių metų“. Netrukus užsidegė šviesos ir visi jo artimiausi žmonės puolė jį sveikinti“, - tv3.lt pasakojo renginių vedėjas.

REKLAMA

Senovinį balių rengti padėjęs A. Švilpauskas labiausiai džiaugėsi jo tematika. „Tema buvo 90-ieji metai. Tai reiškia, kad visų svečių apranga buvo atitinkama, maistas farširuotas, išnuomota salė, kuri primena valgyklą, plakatai su tradicinėmis eilėmis, dirbtinės gėlės ir visa kita“, - dėstė vyras.

Įvairią ir kelerių metų patirtį turintis renginių vedėjas prisipažino, kad kuruodamas šią šventę juto jaudulį – juk aplink pramogų pasaulyje besisukantys žmonės. Nepaisant to, Arnas teigė, kad staigmeną pavyko įvykdyti su kaupu.

REKLAMA
REKLAMA

Gimtadienį K. Zvonkuvienė organizavo porą savaičių

Iki smulkmenų apgalvotą gimtadienio šventę Katažina rengė porą savaičių. Anot jos, švenčių nemėgstančiam vyrui reikėjo tradicinio lietuviško baliaus.

„Norėjosi nustebinti vyrą. Pagalvojau, kad 40-imt metų – rimta sukaktis, niekas jam jokių balių nėra organizavęs ir apskritai jis nemėgsta jų. Jis pats turi puikų humoro jausmą, mėgsta ironizuoti ir pašiepti tas šventes su baltomis mišrainėmis, todėl pamaniau, kad jam reikia būtent tokio baliaus. Surengėme tokį gimtadienį, kurio jis nesitikėjo ir kokio jis niekada sau nedarytų“, - kartu su tv3.lt juokėsi D. Zvonkaus žmona.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, tokio siurprizo iš artimiausių žmonių sulaukęs Deivydas nerodė perdėtų emocijų ir išliko rimtas. Anot Katažinos, tai yra įprasta jos vyro reakcija.

„Manau, kad staigmena pavyko. Pats Deivydas sakė, kad absoliučiai to nesitikėjo. Tiesa, į siurprizą jis sureagavo visiškai ramiai. Aš jau jį perpratau po mūsų pirmų pažinties metų. Esu mėgėja iškrėsti netikėtumus, o jo reakcijos visada būdavo santūrios. Laikui bėgant supratau, kad jis tiesiog taip žvelgia į gyvenimą. Nors jis slepia savo emocijas, tai nereiškia, kad jam nesvarbu. Aš moku pastebėti jo spindinčias akis ir šypseną. Grįžęs namo jis buvo tikrai laimingas, o man tai yra svarbiausia. Juk šventė buvo skirta jam. Dažniausiai jis stebina ir linksmina kitus, todėl norėjosi pasistengti dėl jo“, - atviravo K. Zvonkuvienė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų