REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
22
Sekmadienio pavakarę – skaudi nelaimė Keleriškių kaime

Sekmadienio pavakarę – skaudi nelaimė Keleriškių kaime. Krautuvas dukart pervažiavo žmogų. 

22

Sekmadienio pavakarę – skaudi nelaimė Keleriškių kaime. Krautuvas dukart pervažiavo žmogų. 

REKLAMA

Spėjama, kad krautuvo vairuotojas nepamatė vyriškio.

Pranešė, kad prispaudė

Apie 16 val. į Bendrąjį pagalbos centrą paskambinęs žmogus pranešė, kad Kėdainių rajono Keleriškių kaimo Technikos gatvėje traktorius pervažiavo žmogų. Pranešėjas teigė, jog žmogus yra prispaustas. Į įvykio vietą nedelsiant buvo pasiųstas greitosios medicinos pagalbos ekipažas, dvi ugniagesių gelbėtojų komandos, policija.

Pervažiavo krautuvas

Specialiosioms tarnyboms atvykus į įvykio vietą paaiškėjo, kad pusamžį darbininką A. K. pervažiavo krautuvas. Vyras nebuvo prispaustas, gulėjo aikštelėje. Liudininkų teigimu, krautuvas vyrą pervažiavo dukart – važiuodamas į priekį ir atgal. Krautuvas vyrą pervažiavo per pilvo sritį. Vyras buvo sąmoningas, kalbėjo. Į pagalbą buvo iškviestas dar vienas medikų ekipažas.

Išvežė į Kauną

Ugniagesių gelbėtojų pagalbos neprireikė. Įvykio vietoje medikai dirbo apie 20 minučių. Buvo leidžiami vaistai, stabilizuota ir stebima nukentėjusio vyro būklė. Vyriškis bendravo su medikais, nė karto nebuvo praradęs sąmonės. Sąmoningą vyrą medikai skubiai išgabeno į Kauno klinikas. Pirminiais duomenimis, stuburas nebuvo pažeistas, ko buvo baiminamasi labiausiai.

REKLAMA
REKLAMA

Tiria policija

Nelaimė įvyko, kai krautuvu cukriniais runkeliai buvo kraunami į traktoriaus priekabą. Krautuvas kliudė aikštelėje dirbusį vyrą ir jį pervažiavo. Tai pastebėjęs krautuvo vairuotojas nedelsiant sustojo. Aikštelėje dirbę kiti darbininkai taip pat puolė į pagalbą.

Policija krautuvo vairuotoją patikrino alkotesteriu – pirminiais duomenimis, vyras buvo blaivus. Ar buvo blaivus nukentėjusysis – tiriama. Nelaimės aplinkybes aiškinsis ne tik policija, bet ir Valstybinė darbo inspekcija.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų