REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
34
Astrologija (nuotr. 123rf.com)
34

Lapkričio 10 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Gyvai domėsitės viskuo, kas vyksta aplink jus. Gana palanki diena informacijos įsisavinimui, diskusijoms, interviu ir pan. Bus pokalbių su artimos aplinkos žmonėmis. Išsiaiškinę aktualų klausimą, pasijusite saugiau.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Jūsų elgesys bus prieštaringas ir priklausys nuo kintančių nuotaikų. Gali tekti aiškintis santykius su namiškiais, kolegomis. Vakaras turėtų įnešti malonesnių atspalvių, jaukumo.

REKLAMA

Dvyniai

Šiandien galbūt teks spręsti vaikų problemas. Visgi nepatartina imtis labai rimtų reikalų, nes būsite gana lengvabūdiški. Atrodysite žavūs ir žaismingi, tad komplimentų jums netrūks. Galimi spontaniški aistrų plykstelėjimai.

Vėžys

Dienos pradžia nelabai leis džiaugtis gyvenimu, nes mintys suksis apie nebaigtus darbus, verslo problemas. Norėsis kuo greičiau susidoroti su visomis pareigomis. Po darbo jus puikiai atpalaiduotų grožio procedūros, sauna, masažas.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Sunkiai valdysite emocijas. Turbūt nerimausite dėl savo autoriteto, pripažinimo. Tačiau jūsų troškimas, susijęs su įsidarbinimu, įvaizdžio, darbo aplinkos ar technologijų modernizavimu, gali pradėti pildytis.

Mergelė

Šiandien labiausiai nerimausite dėl pinigų, skolų ir šeimos gerovės. Būkite taupūs, planuokite išlaidas. Kad ir kaip norėsis kitus pamaloninti, venkite dalinti neapgalvotus pažadus, neviršykite savo galimybių.

Svarstyklės

Ieškosite naujų saviraiškos kelių ir galimi atradimai. Tikriausiai jums seksis save realizuoti ten, kur reikia kompetencijos, išradingumo. Padarysite įspūdį tiems, kurie iš jūsų semiasi patirties ar žinių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Būkite pareigingi ir diskretiški darbe. Kai kurios jūsų ambicijos gali realizuotis ir atnešti pasitenkinimo. Tai turbūt bus susiję su didesnės savo galios, valdžios pojūčiu, finansiniu laimėjimu.

Šaulys

Daug emocijų, sentimentų, nuotaikų kaitos, bet viskas seksis neblogai. Galima tikėtis tarpusavio supratimo. Kažkieno draugiškas patarimas, pamokymas išvaduos jus iš keblios situacijos ar bent jau padės kitaip į ją pažvelgti.

Ožiaragis

Gera diena kūrybai, menui. Tačiau svarbių įsipareigojimų nereikėtų prisiimti, nes situacija gali būti nestabili. Bendraujant svarbiau bus ne tai, kas sakoma, o tai, kas slypi "tarp eilučių”. Intuicija pasitikėkite labiau nei išprotavimu.

REKLAMA

Vandenis

Aplinkybės vers kai ką keisti savyje ir aplinkoje. Panašu, kad neišsigąsite painių problemų ir sugebėsite išsisukti arba rasti jų sprendimo būdus. Vakare galima šauni pramoga, pasimatymas.

Žuvys

Gali tekti rimtai apgalvoti klausimus, susijusius su verslu, turtiniais reikalais. Noriai dirbsite viską, kas leidžia užsidirbti pinigų. Galite tikėtis malonių kontaktų bei naujienų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų