REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
38
Astrologija (nuotr. 123rf.com)
38

Lapkričio 9 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Ne viskas auksas, kas žiba, ir ne viskas teisybė, ką porina aplinkiniai. Turėkite savo nuomonę ir nekeiskite ankstesnių įsitikinimų.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Jaudinatės labiau, nei reikėtų iš tiesų. Galbūt verta atvirai pasišnekėti su artimaisiais ar geru draugu? Būkite atidesni tėvų savijautai.

REKLAMA

Dvyniai

Nepraraskite jums būdingo įžvalgumo ir atsargumo. Netikėkite paskalomis apie mylimą žmogų, tačiau būkite atidesni, su kuo leidžia laiką jūsų vaikai, kaip jie leidžia jūsų pinigus.

Vėžys

Niekas niekur nedingsta, tad jei iškart neišvysite savo triūso rezultatų, nenusivilkite. Jokiu būdu neskubinkite įvykių ir neskubėkite tiek dirbdami, tiek namie ką nors meistraudami.

Liūtas

Viskas gali atrodyti netikę, taisytina, šalintina, o išties kenksmingi dalykai gali pasirodyti priimtini. Pasirūpinkite gera savo sutuoktino nuotaika.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Saugokite savo paslaptis bei gerą vardą, ramybę ir sveikatą, turtą. Turite sąmoningai pasistengti neįkliūti į kritines situacijas. Tai labai priklausys nuo jūsų griežto nusiteikimo.

Svarstyklės

Bus sunku likti objektyviems ir neemocingai vertinti naujienas. Tačiau tai laikini sunkumai, kurie vargins tik kurį laiką.

Skorpionas

Prieš pasakydami „ne“ arba „taip“ pirmiausia suskaičiuokite iki dešimt, o paskui gerai pagalvokite: gal galima visa tai atidėti kitai savaitei?

Šaulys

Laukia permainos, mokėkite su tuo susitaikyti. Atidžiau įsiklausykite į draugų nuojautas, užuominas. Nesiimkite kol kas nieko planuoti: dar bus netikėtumų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis

Stenkitės atsirinkti tiktai tai, kas svarbiausia, nes viskam neužteks nei laiko, nei jėgų. Būtinai kreipkitės pagalbos į draugus. Sutuoktinio nuomonė turėtų būti vyraujanti.

Vandenis

Esate kupini energijos bei ryžto, tik nepraraskite saiko. Jums pavyks laiku nusiraminti, jei reikia, ir sutramdyti svetimas emocijas, aistras. Tiktai bus sunkiau ramiai įveikti savo pasipiktinimą.

Žuvys

Galimi tam tikri nuostoliai bei nusivylimai. Saugokite savo sveikatą ir turtą. Nepalankus metas pirkti brangių daiktų, pinigus skolinti ar priimti neteisėtas dovanas ir jas patiems teikti. Pavojinga aiškintis santykius su antrąja puse.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų