REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
52
Slapta daryti kadrai: Kevin Spacey užfiksuotas vyrų draugijoje (nuotr. Vida Press)

Į skandalus įsivėlęs Holivudo aktorius šiomis dienomis – kone labiausiai aptarinėjama persona pramogų pasaulyje.

52

Į skandalus įsivėlęs Holivudo aktorius šiomis dienomis – kone labiausiai aptarinėjama persona pramogų pasaulyje.

REKLAMA

Trečiadienį pasirodė dar niekur neskelbti paparacų kadrai, kurie buvo daryti 2013 metais, tačiau viešumą pasiekę tik šiandien. Juose – laiką išskirtinai vyrų draugijoje leidžiantis aktorius gerokai atsipalaidavęs.

tv3.lt primena, kad meksikiečių aktorius Roberto Cavazosast apo dar vienu Kevino Spacey kaltintoju ir prognozavo, kad Holivudo žvaigždei bus pareikšta daugiau įtarimų lytiniu priekabiavimu.

Tuo tarpu televizija „Netflix“ sustabdė du „Oskarus“ turinčio K. Spacey serialo „Kortų namelis“ šeštojo sezono filmavimą.

R. Cavazosas, kuris vaidino keliuose Londono teatro „Old Vic“ spektakliuose, kai K. Spacey 2004-2015 metais ten ėjo meno direktoriaus pareigas, sakė, kad Holivudo žvaigždė nuolat „medžiodavo“ jaunus aktorius.

REKLAMA
REKLAMA

„Atrodo, kad vienintelis reikalavimas būdavo būti jaunesniu nei 30 metų vyru, kad p. Spacey jaustųsi galįs mus liesti“, – socialiniame tinkle „Facebook“ parašė R. Cavazosas.

REKLAMA

Sekmadienį 46 metų amerikiečių aktorius Anthony Rappas apkaltino K. Spacey bandžius seksualiai prie jo priekabiauti prieš 31 metus, kai jis dar buvo nepilnametis.

Reaguodama į šiuos įtarimus ir kilusį triukšmą „Netflix“ paskelbė „iki atskiro pranešimo“ sustabdanti „Kortų namelio“ šeštojo sezono filmavimą, kad turėtų „laiko įvertinti esamą situaciją“.

Pirmadienį „Netflix“ jau buvo patvirtinusi, kad šeštasis jos pagrindinio serialo sezonas bus paskutinis.

58 metų K. Spacey sakė, kad nepamena incidento su A. Rappu, tačiau atsiprašė už savo elgesį ir pridūrė, kad tai paskatino jį „imtis spręsti kitus

REKLAMA
REKLAMA

dalykus“. Jis paskelbė, kad „dabar renkasi gyventi kaip gėjus“. K. Spacey komentarai išprovokavo priešišką reakciją – kritikai kaltino, kad prisipažinimu, jog yra gėjus, aktorius mėgina nukreipti dėmesį nuo savo nusikaltimo.

Pasirodžius pranešimams, kad K. Spacey gali laukti ir kitų žmonių kaltinimai, R. Cavazosas sakė, kad jis ir A. Rappas yra toli gražu ne vieninteliai. „Tie iš mūsų, kas buvo susidūrę (su K. Spacey) Londone, kai jis buvo „Old Vic“ direktorius, žino, jog daug daugiau žmonių artimiausiomis dienomis ir savaitėmis ras drąsos papasakoti savo istorijas“, – sakė jis.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų