REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
25
Paula Poderytė žinomas moteris pakvietė į prabangių suknelių pristatymą (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

Modelis Deimantė Andriuškaitė šiuo metu didžiąją laiko dalį praleidžia gimtinėje. Čia studijuoja biomedicinos magistrą ir ruošia didžiulę staigmeną lietuviams. Žinoma mergina pradeda atlikėjos karjerą.

25

Modelis Deimantė Andriuškaitė šiuo metu didžiąją laiko dalį praleidžia gimtinėje. Čia studijuoja biomedicinos magistrą ir ruošia didžiulę staigmeną lietuviams. Žinoma mergina pradeda atlikėjos karjerą.

REKLAMA

D. Andriuškaitė anksčiau tv3.lt buvo pasakojusi apie tai, kad sulaukė ne vieno kvietimo prisijungti prie muzikinių merginų grupių. Tačiau su pasiūlymais nesutikusi ėmėsi solinės veiklos.

Pas garsią šalies dainininkę Baibą Skurstenę vokalą lavinanti D. Andriuškaitė džiūgauja, kad mokytoja sugebėjo atskleisti dar neregėtas dainavimo galimybes.

„Ji labai šiltai mane priėmė, pralaužė visus ledus – nesitikėjau, kad galiu taip dainuoti. Tikrai daug dirbome ir ji buvo tas žmogus, kuris paskatino imtis solo karjeros“, – pasakojo mergina.

Savo debiutinei dainai D. Andriuškaitė žodžius rašo pati. Žinoma mergina atskleidė, kad tekstų kūryba jai nesvetima jau ilgus metus.

REKLAMA
REKLAMA

„Bandėme ir su vienu, ir su kitu atlikėju rašyti tekstą, tačiau parašyti dainą apie save tikriausiai gali tik pats dainininkas. Anksčiau rašydavau eilėraščius, poemas. Tad ir dabar pabandžiau, viskas puikiai gaunasi. Žinoma, niekur neskubu. Kaip žinia, norint išleisti kažką gero, reikia įdėti daug darbo“, – įsitikinusi pašnekovė.

REKLAMA

Modeliu dirbanti mergina ilgus metus slėpė savo talentą dainuoti. Deimantė tam turėjo svarių priežasčių. „Ilgą laiką šokau sportinius šokius, šiai veiklai atidaviau visą save. O kadangi Dievas davė išvaizdą, prasidėjo reklamos modelio karjera. Atsirado galimybės keliauti, pamatyti pasaulį. Tad muzika taip ir liko nuošaly. Tačiau, manau, gyvenime niekas nevyksta be reikalo. Seniai norėjau dainuoti“, – prisipažino dailioji lietuvaitė.

Nors D. Andriuškaitė yra vertinama kaip viena dailiausių šalies merginų, ji pati save vadina drovia ir švelnia. Tad kalbėdama apie būsimą sceninį įvaizdį ji užsimena apie pokyčius: „Norėtųsi kažko naujo. Galbūt ryškesnio įvaizdžio. Kalbant apie muzikos stilių, labai mėgstu pop-jazz. Norėčiau surengti gyvų koncertų, parodyti savo balsą“.

D. Andriuškaitė atskleidė, kad pirmojo jos koncerto galėsime pasiklausyti meilės dieną. „Pasiūlymų jau turiu. Vasario 14 dieną pasirodysiu viename Kauno restoranų. Kadangi mano pačios daina pasirodys po Naujųjų metų, į programą įtrauksiu ir ją“, – išdavė modelis.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų