REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
9
Pasimatymas (nuotr. Fotolia.com)

Šiems Zodiako ženklams sekmadienis žada būti ypatingas

Lapkričio 05 horoskopas 12 zodiako ženklų:

9

Lapkričio 05 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Geras metas: viskas, kuo užsiimsite, klostysis sėkmingai. Džiaukitės gyvenimu, nepamirškite artimų žmonių.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Žavus laikas, galite patirti didelę, nepaprastą sėkmę. Atsiverkite meilei, džiaugsmui, gyvenimui ir būkite dosnūs: jūsų laukia geros permainos. Gera diena partneriškiems susitarimams.

REKLAMA

Dvyniai

Lemtingi susitikimai, lemtingi išgirsti žodžiai, gauti pasiūlymai, patarimai. Imsite daug ką kitaip suprasti, matyti. Niekur nesiveržkite, pajuskite, ką jums diktuoja gyvenimas. Veikti neskubėkite, neišgyvenkite, jei šiandien ko nors nesuspėsite.

Vėžys

Įspūdingas metas: galima priimti svarbius sprendimus, susijusius su veikla bei šeima, taip pat gyvenamąja vieta (galbūt suvoksite, kad reikia viską keisti, kraustytis kitur).

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Būsite kupini įkvėpimo, geriausių nuojautų. Galimi netikėti sėkmingi radiniai.

Mergelė

Galite apie save sužinoti itin svarbių ir reikalingų dalykų. Aplinkiniai noriai su jumis bendraus, sieks padėti, kartu veikti. Galite įgyti puikių draugų, padėjėjų. Gauti pasiūlymai bus naudingi ilgam laikui.

Svarstyklės

Nors ši diena visapusiškai šauni, sėkmė lydės tik tuo atveju, jei paisysite šeimos, sutuoktinio nuomonės bei interesų. Laimė ateis per partnerius, sutuoktinį. Tad būkite kuklesni, kantresni, siekite prisiderinti, pirmi nusileisti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Džiaugsmo, kūrybinės sėkmės, meilės diena. Kad ir ko imsitės, tai suteiks pasitenkinimą, bus naudinga. Daugiau bendraukite su vaikais: jie suvoks ir perims jūsų idealus.

Šaulys

Pasyvi diena. Geriausia ją būtų praleisti namuose. Draugai jums bus palankūs.

Ožiaragis

Tampate objektyvūs ir teisingi: pats laikas įvertinti geriausias sutuoktinio puses. Puikus laikas svarbiems susitikimams su užsieniečiais.

Vandenis

Jei šiandien netyčia su kuo nors susipažinsite, tai gali virsti tikra bičiulyste. Pasireikš tikrieji draugai, jie padės teisingai apsispręsti jus svarbiu klausimu.

Žuvys

Sėkminga diena: gali išsipildyti sena svajonė ar ateiti nuoširdi pagalba, patarimas. Šios dienos pamokymai, dalykiniai pasiūlymai itin vertingi. Svarbūs bus ir susitikimai, pokalbiai su užsieniečiais, dvasininkais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų