REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
24
Paulius Cubera (nuotr. TV3)

Jau šį vakarą su TV3 televizijos žinių žiūrovais sveikinsis naujas sporto žinių vedėjas Paulius Cubera.

24

Jau šį vakarą su TV3 televizijos žinių žiūrovais sveikinsis naujas sporto žinių vedėjas Paulius Cubera.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Paulius sako, kad darbas TV3 televizijoje jam yra visiškai naujas iššūkis: „Man tai stiprus išėjimas iš komforto zonos. Tikiuosi toliau tobulėti, bet jau dabar ne tik kaip žurnalistas, bet ir kaip TV vedėjas“.

REKLAMA

Iki šiol reikšmingiausia ir vertingiausia patirtimi Paulius laiko savo darbą 2016 metų Rio olimpinėse žaidynėse. TV3 ir TV6 televizijoms tapus oficialiais 2018 metų žiemos ir 2020 metų Olimpinių žaidynių transliuotojais, Paulius galės panaudoti olimpiadoje įgytą patirtį ir sukaupti jos dar daugiau.

Iki šiol Paulius nėra dirbęs tiesioginiame televizijos eteryje, tačiau vesdavo tiesiogines konferencijas interneto portale. Paulius yra baigęs žurnalistikos studijas Vilniaus Universitete, pastaruosius 5 metus dirbo sporto žurnalistu naujienų portale, taip pat metus vadovavo sporto skyriaus žurnalistų komandai.

REKLAMA
REKLAMA

TV3 televizija jau pradėjo ruoštis Pasaulio krepšinio čempionatui ir nors labiausiai Paulius mėgsta futbolą, žada skirti pakankamai dėmesio ir lietuvių mylimam krepšiniui: „Man asmeniškai numeris vienas yra sporto karalius futbolas. Po to seka visos kitos sporto šakos, bet kažkokio eiliškumo neišskirčiau. Pats taip pat stengiuosi sportuoti kuo daugiau, tačiau renkuosi nekomandinį sportą – bėgiojimą, crossfit, dviratį“, – apie pomėgius pasakoja Paulius.

Pauliaus Cuberos debiutas TV eteryje – jau šį vakarą TV3 žiniose 18.30 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų