REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
25
Žinomos moterys domėjosi makiažo tendencijomis (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

Trečiadienio popietę žinomos mamos praleido drauge. „Camelia“ vaistinės surengtame renginyje viešnios domėjosi nauja kosmetikos linija.

25

Trečiadienio popietę žinomos mamos praleido drauge. „Camelia“ vaistinės surengtame renginyje viešnios domėjosi nauja kosmetikos linija.

REKLAMA

Renginio nepraleido ir vasarą antros atžalos susilaukusi Ineta Puzaraitė-Žvagulienė. Čia jai kompaniją palaikė šių metų birželį gimęs sūnus.

Kartu su sutuoktiniu Ąžuolu Žvaguliu du vaikus, Barborą ir Bernardą, auginanti Ineta viename interviu su tv3.lt minėjo kol kas mažylio dar negalinti palikti globoti net artimiausiems.

„Kadangi mano tėvai gyvena Marijampolėje, Ąžuolo mama – Ispanijoje, Vilniuje turime tik Žilviną su Irena. O jų grafikas ganėtinai įtemptas. Mažylio dar niekada nebuvome palikę kažkam per naktį, o Barborą jie visuomet su mielu noru priima. Jeigu reikia, pas senelį ir nakvoja, ir dienas leidžia. Vienintelis kartas, kai teko pusei nakties išsiskirti su Bernardu – Irūnos gimdymas. Tuomet jį palikau mamai. Labai ja pasitikiu. Irūnai šiuo atveju labiau pasisekė, nes, kaip ir mama, šiuo metu gyvena Marijampolėje“, – pasakojo Ineta.

Moteris atviravo, kad naujagimis reikalauja daugiau dėmesio nei vyresnėlė dukra.

„Su berniuku daugiau bėdų. Nėra jis labai reiklus, tačiau su juo man daugiau reikalų nei su Barbora, kuri buvo labai rami, – atskleidė jauna mama, – Būna dienų, kai jis reikalauja daug dėmesio ir negaliu jo paleisti iš rankų“.

REKLAMA
REKLAMA

Vengė rodyti mažylio veidą

Beje, žinomi tėvai iki šiol vengė viešumoje rodyti sūnaus veidą. „Šiek tiek tikiu prietarais, kurie diktuoja nerodyti vaikų veidelių, jog šie nebūtų nužiūrėti. Tačiau didžiausia to „slapstymo“ priežastis – skaitytojų neapykanta. Nežinau, kodėl kai kurie žmonės tokie pikti. Nesvarbu, padarytum kažką gero ar blogo, komentarai vis tiek liūdina. Tad stengiuosi išvengti negatyvių reakcijų į savo vaikus“, – argumentavo buvusi grupės „Mokinukės“ narė.

Ineta tvirtino komentarų jau nebeskaitanti, tačiau apie juos prisiklausanti iš sesers Irūnos Puzaraitės-Čepanonienės. „Nors naujiena buvo apie mane besilaukiančią antrosios atžalos, vis tiek aidėjo negatyvūs komentarai. Aišku, dauguma domėjosi, kodėl apie mus tiek rašoma. Man skaudu, jei nemaloniai komentuojama apie mano vaikus“, – atviravo moteris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų