REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos kelių policijos tarnyba informuoja, kad per tris savaitgalio paras, spalio 20–22 d., šalies keliuose, pirminiais duomenimis, įvyko 28 eismo įvykiai, kuriuose nukentėjo 32 žmonės. Vieno eismo įvykio metu žuvo žmogus: 33 m. automobilio vairuotojas. 

Lietuvos kelių policijos tarnyba informuoja, kad per tris savaitgalio paras, spalio 20–22 d., šalies keliuose, pirminiais duomenimis, įvyko 28 eismo įvykiai, kuriuose nukentėjo 32 žmonės. Vieno eismo įvykio metu žuvo žmogus: 33 m. automobilio vairuotojas. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Neblaivūs eismo dalyviai sukėlė 14 eismo įvykių, dvejuose neblaivių vairuotojų sukeltuose eismo įvykiuose buvo sužeisti 3 žmonės. Per tris savaitgalio paras policijoje buvo užregistruoti 122 techniniai eismo įvykiai kuriuose žmonės sužeisti nebuvo, pareigūnai nustatė 101 neblaivų vairuotoją, 49 iš jų buvo nustatytas didesnis, nei 1,5 prom. girtumas.

REKLAMA

Keletas eismo įvykių, kuriuose nukentėjo žmonės:

Spalio 21 d., naktį iš penktadienio į šeštadienį, Raseinių r., Kalnųjų sen. teritorijoje, magistraliniame kelyje A1 Vilnius–Kaunas–Klaipėda, esant sausai kelio dangai, 33 metų vyras, vairuodamas automobilį „Subaru Tribeca“, persirikiuodamas, kliudė pirmąja eismo juosta važiuojantį mikroautobusą „Renault Master“, kurį vairavo 37 metų vyras. Nuo smūgio nesuvaldytas „Subaru“ nuvažiavo nuo kelio į griovį ir vertėsi. Per eismo įvykį žuvo automobilio „Subaru“ vairuotojas.

REKLAMA
REKLAMA

Penktadienį, spalio 20 d., apie 10 val., Panevėžyje, Kniaudiškių g. ir Projektuotojų g. sankryžoje, automobilis „Citroen Xsara Picasso“, kurį vairavo 72 m. vyras, sukdamas į kairę, nepraleido per gatvę, degant leidžiamam žalios spalvos šviesoforo signalui ėjusios 80 m. pėsčiosios, ir ją partrenkė. Dėl sužalojimų pėsčioji buvo pristatyta į ligoninę.

Penktadienio vakare, 18 55 val., tamsiu paros metu, Kelmės r., kelio Bubiai - Ramučiai 12 km., automobilio "Opel Frontera" 27 m. vairuotojas atsitrenkė į ta pačia kryptimi arklio tempiamą vežimą, vadeliojamą neblaivaus 58 m. vyro. Vežimas nebuvo pažymėtas atšvaitais, vadeliotojas ir jo keleivis buvo be ryškiaspalvės, šviesą atspindinčios liemenės. Dėl daugybinių sužalojimų ir girtumo 49 m. vėžimo keleivis buvo paguldytas į ligoninę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šeštadienį, spalio 21 d., 10.55 val. Vilniuje, Gariūnų g. 22 m. vyras, vairuodamas krovininį automobilį „MAN 19.343“, persirikiuodamas susidūrė su gretima eismo juosta važiavusiu automobiliu „VW Golf“, kurį vairavusi 28 m. moteris buvo sužeista ir dėl sužalojimų pristatyta į ligoninę.

11.03 val. Vilniaus r., Rastinėnų k., Sodų gatvėje, 32 m. moteris, vairuodama automobilį „Mazda 3“, kelio vingyje nesuvaldė automobilio, nuvažiavo nuo kelio į griovį, atsitrenkė į medį bei tvorą. Įvykio metu nukentėjo du nepilnamečiai automobilio „Mazda“ keleiviai: 4 mėn. kūdikis ir 4 metų mergytė. Dėl sumušimų vaikai buvo pristatyti į ligoninę.

REKLAMA

Spalio 21 d., 15.00 val., Druskininkuose, Gardino g., 56 m. vyras, vairuodamas automobilį "Kia Sorento", nepastebėjo į pėsčiųjų perėją išėjusios 71 m. moters ir ją partrenkė. Dėl sužalojimų pėsčioji paguldyta į ligoninę.

Spalio 21 d., 15.32 val. Klaipėdoje, Jūrininkų pr., automobilį „Peugeot 406“ vairavęs neblaivus 33 m. vyras sukėlė eismo įvykį, kuriame buvo sužeisti du žmonės. Vairuotojas, kuriam buvo nustatytas 2.39 prom. girtumas buvo sulaikytas ir uždarytas į policijos areštinę

16.01 val., Vilniaus r., Koplyčninkų k., ties posūkiu į Karveliškių kapines, 57 m. vyras, vairuodamas autobusą “MAN”, nereguliuojamoje sankryžoje sukdamas į kairę, nepraleido pagrindiniu keliu tiesiai važiavusio automobilio “Audi 80”, ir su juo susidūrė. Eismo įvykio metu nukentėjo 45 m. moteris, vairavusio „Audi“, ji išleista iš ligoninės gydytis ambulatoriškai.

REKLAMA

Spalio 21 d., 21.25 val., Šilutės r., kelyje Šilutė - Klaipėda, ties Bružų k., neblaivus 30 m. vyras, vairuodamas automobilį „Audi 80“, pastarojo nesuvaldė, įvažiavo į priešpriešinės krypties eismo juostą, kur susidūrė su automobiliu „Opel Vectra“. Įvykio metu buvo sužeisti automobilyje „Opel“ važiavę 22 m. vaikinas ir 18 m. merginą. Įvykį sukėlusiam 30 m. vyrui nustatytas 2,41 prom. girtumas.

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį, 01.49 val., Vilniuje, Švitrigailos g.- Panerių g., sankryžoje, 69 m. moteris, vairuodama automobilį “Toyota Avensis”, sukdama į kairę, susidūrė su tiesiai važiavusiu automobiliu “Peugeot”, vairuojamu 25 m. vyro, kuris eismo įvykio metu buvo sužeistas ir pristatytas į ligoninę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Sekmadienį, spalio 22 d., 10.40 val., Klaipėdos m. Rimkų g.- Lanko g. sankryžoje dviratį vairavusi 74 m. moteris keitė važiavimo kryptį neįsitikinusi, kad tai daryti saugu ir susidūrė su ta pačia kryptimi važiuojančiu automobiliu “Ford Focus”, kurį vairavo 79 m. vyras. Eismo įvykio vietoje nukentėjo dviratininkė, kuri dėl daugybinių sužalojimų paguldyta į ligoninės reanimacijos skyrių.

Spalio 22 d., 16.00 val. Kaune, T. Masiulio g., automobilį „Toyota Land Cruiser“ vairavęs 65 m. vyras, nepasirinkęs saugaus važiavimo greičio nesuvaldė vairuojamo automobilio ir atsitrenkė į priekyje važiavusį ir sustojusį automobilį „Toyota Corolla“, šis automobilis pariedėjęs į priekį atsitrenkė į priekyje sustojusį automobilį „BMW 320”. Eismo įvykio metu buvo nežymiai sužeista automobilio “Toyota Corolla“ keleivė, 65 m. moteris buvo pristatyta į ligoninę.

REKLAMA

Spalio 22 d., 16.19 val. Klaipėdos r., kelyje Klaipėda – Šilutė – Kaunas – Jurbarkas automobilį „Renault Clio” vairavęs 32 m. vyras, nepasirinko saugaus vairavimo greičio, nesuvaldė automobilio ir nuvažiavo nuo kelio į griovį. Eismo įvykio metu nukentėjo “Renault“ vairuotojas, dėl daugybinių sužalojimų jis gydomas ligoninės reanimacijos skyriuje.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų