REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
39
Agness Landau ir Justina Globienė (nuotr. soc. tinklų)

Skandalingoje merginų grupėje išgarsėjusi Justina Globienė vos įžengusi į pramogų pasaulį sukėlė šurmulį. Seksualiomis fotosesijomis ir svorio pokyčių istorija viešai besidalinanti moteris netrukus tapo įdomi ne tik prodiuseriams, bet ir Lietuvos žmonėms. Tiesa, tautiečiai savo nuomonę dažnai išdėsto tiesiai ir be jokių užuolankų.

39

Skandalingoje merginų grupėje išgarsėjusi Justina Globienė vos įžengusi į pramogų pasaulį sukėlė šurmulį. Seksualiomis fotosesijomis ir svorio pokyčių istorija viešai besidalinanti moteris netrukus tapo įdomi ne tik prodiuseriams, bet ir Lietuvos žmonėms. Tiesa, tautiečiai savo nuomonę dažnai išdėsto tiesiai ir be jokių užuolankų.

REKLAMA

Pasirodžius pirmosioms žinioms, kuriose buvo skelbiama apie naująją merginų grupės „Dijos“ narę Justiną, daugelis pastebėjo, kad akį traukianti tamsiaplaukė – tarsi iš akies lupta transeksualė Agness Landau. Merginų panašumas internete pabrėžiamas beveik po kiekvienu atlikėjos straipsniu.

„Man tai juokas ima. Tikiu, kad žmonės tokiu būdu man bando įgelti arba pažeminti. Tai lietuvių kultūrai yra įprasta. Tačiau į tokius palyginimus aš kaip tik žiūriu teigiamai, nes mane tapatina su labai gražia moterimi. Jaučiuosi pakylėta ir tai priimu tai kaip didžiausią komplimentą. Dauguma galvoja, kad jei ji pasikeitusi lytį, tai atrodo vyriškai, tačiau visiškai nesutinku. Ji dirba modeliu ir tikrai yra ko pavydėti jos išvaizdoje. Džiaugiuosi, kad mane lygina su Agness Landau, o ne su Minedu“, - nusijuokia Justina.

REKLAMA
REKLAMA

Grupės „Dijos“ narė yra įsitikinusi, kad mūsų šalyje laimės ir pripažinimo neradusi transeksualė yra išvaizdos ir stiprybės pavyzdys daugeliui moterų.

REKLAMA

„Daug Lietuvos moterų reiktų pasistengti, kad taip atrodytų. Anksčiau ja šiek tiek domėjausi ir mane žavėjo jos stiprybė. Mes žinome, kokie lietuviai gali būti bjaurūs. O ji tiesiog buvo savimi ir to neslėpė, dalinosi savo patirtimi su visais. O kalbant apie išvaizdą – Dieve, kokia ji graži! Faktas, kad mane tapatina su ja tik džiugina. Ačiū, komentatoriams, nes dabar savo nosį iškėliau dar aukščiau!“, - tvirtina ji.

Justina sutinka, kad lygindama savo ir Agness išvaizdą ji taip pat randa panašumų.

„Koks skirtumas, kad ji anksčiau buvo vyru? Tai nesvarbu. Ji į savo pokyčius yra tiek daug sukišusi pinigų! O man ką? Aš tik krūtinę pasididinau ir viskas. Suprantu, kodėl mus lygina. Mes abi turime tamsius ilgus plaukus, panašius veido bruožus“, - pasakoja moteris.

REKLAMA
REKLAMA

Dainininkės karjeros Londone siekianti Justina labiausiai stebisi žmonių piktumu ir kritika. Manoma, kad būtent dėl nuolatinio užgauliojimo, Agness nusprendė palikti Lietuvą.

„Lietuviai yra labai žiaurūs. Puikiai suprantu, kodėl ji dingo. Vis dažniau pamatau, kad žmonės mane lygina su ja. Tai vienas komentaras, tai kitas. Tada pradėjau girdėti kalbas. Nusprendžiau neimti į galvą, nes ji tikrai labai graži. Toms boboms, kurios daugiausiai loja, labiausiai reikėtų pasižiūrėti į veidrodį ir užsičiaupti. Agness yra graži ir protinga moteris“, - tv3.lt tvirtina pašnekovė.

Prieš išgarsėjant buvo pasiruošusi kritikai

Dar prieš grupės „Dijos“ susikūrimą, Justina ilgai svarstė apie netrukus užgriūsiantį dėmesį ir vis tiek nusprendė surizikuoti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Prieš tai pradėdama aš apgalvojau viską nuo A iki Ž. Gerai, kad aš šiame pasaulyje esu lengva hipė, kuri į gyvenimą žiūri optimistiškai. Kartais sakau, kad jei žmonės nustos kalbėti apie mane, tai vadinasi tapau nebeįdomi“, - juokauja ji.

Paklausta apie galimą išvaizdos tobulinimą ateityje, Justina atskleidžia, kad jos planuose – rando šalinimas ir veido korekcija.

„Aš planuoju porą dalykų. Turėjau avariją, po kurios man ant skruosto liko randas. Jis gan matomas, todėl kai didinausi krūtinę, dėl jo šnekėjausi su daktaru. Pasirodo, kad jį nėra taip paprasta pašalinti, tam reikia daug lazerinių procedūrų. Taip pat po svorio pokyčių mano žandukai prašosi lengvo tempimo. Tai ir mąstau netrukus koreguoti. O ateityje – matysim“, - nusijuokia moteris.

REKLAMA

Justina teigia, kad jau seniai nebekreipia dėmesio į tai, ką apie jos gražinimosi procedūras kalba žmonės. Svarbiausia, kad tai ją daro laimingesne.

„Man keista, kai žmonės apie mane sako „Silikoninė fyfa“, nors manęs nepažįsta. Juk apie knygą mes nesprendžiame ne pagal jos viršelį. Plastinės operacijos jau nieko seniai nebestebina. Tik vienos šneka apie tai, o kitos ne. Tai ne pasaulio stebuklas. Kadangi aš numečiau daug svorio, aš panorau pasikelti savo krūtinę, todėl aš tą ir pasidariau. Aš nemanau, kad čia kažkoks išskirtinumas, nes daug moterų to imasi. Aš visada buvau ryški, vienu momentu buvau prigesusi, bet ir vėl žydžiu. Man patinka priklijuojamos blakstienos ir visa kita, kam negražu – tegul renkasi natūralų įvaizdį“, - moterims pataria grupės „Dijos“ narė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų