REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
21
Astrologija (nuotr. Fotolia.com)
21

Spalio 19 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Būsite veiklūs ir darbštūs kaip bitės, ypač jei jausite aplinkinių palaikymą. Vakare galima tikėtis šaunių susitikimų, naujų pažinčių, nuotykių, staigmenų. Nepamirškite skirti dėmesio savo vaikams, antraip jie prikrės eibių.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Sėkmė bus labiau tikėtina, jei būsite solidarūs ir veiksite išvien su kolektyvu. Atsisakykite savanaudiškų tikslų, nesielkite egoistiškai. Tikėtina, kad susitiksite seną pažįstamą. Popiet norėsis intymumo, ramybės.

REKLAMA

Dvyniai

Šį rytą labiau pasikliaukite nuojauta. Galbūt teks susipažinti ar bendrauti su meniško tipo žmonėmis. Jei apims emocinė krizė, nieko svarbaus nesiimkite, patausokite jėgas. Vakarop kaip įmanydami venkite konfliktų.

Vėžys

Tikėtina, kad jums pavyks iškelti kai kurias idėjas. Tikriausiai padės geri draugai ir įtakingi globėjai. Galite nemažai nuveikti komercijos, nekilnojamojo turto, verslo susitarimų srityse. Tačiau vakare galite išleisti nemažai pinigų.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Apsukrumas, išradingumas leis nesunkiai išspręsti aktualias problemas. Popietė žada daug naujų įspūdžių. Išgirsite naujienų, galite sulaukti pakvietimų susitikti.

Mergelė

Sulauksite netikėtų žinių arba gausite laišką, į kurį atsakydami galite išspręsti kažkokią problemą. Būsite nusiteikę užmegzti reikšmingus kontaktus. Tikėtinas nedidelis autoritetų svyravimas. Vakaras žada įtampą, o gal ir netikėtą įvykį.

Svarstyklės

Jus vargins šurmulys, nuomonių įvairovė. Kuo daugiau į reikalą įsijungs žmonių, tuo sunkiau seksis rasti bendrą kalbą ir racionalų sprendimą. Tačiau smulkius buitinius rūpesčius įveiksite nesunkiai. Vakare jausite daugiau aistros, azarto.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Šiandien tikėtini malonūs ir naudingi ryšiai. Mokėkite įvertinti tuos, kurie jus palaiko. Prieštaringų emocijų patirsite per vaikus, jaunimą. Jeigu tik panorėsite, patirsite nekasdieniškai romantiškų akimirkų. Tausokite sveikatą.

Šaulys

Jausite, kad reikėtų keisti kai kuriuos įpročius, stilių, darbo ar mitybos pobūdį. Galite tikėtis svarbių kontaktų, sutarčių, pasiūlymų bendradarbiauti ar draugauti. Vis dėlto įmanomas ir labai nemalonus kontaktas ar įvykis.

Ožiaragis

Stenkitės pakeisti savo požiūrį, o ne laužykite nusistovėjusius ryšius, susitarimus. Viskas ims klostytis palankesne linkme, kai to nesitikėsite. Galbūt išsispręs problema, susijusi su verslu, paskola, paveldėjimu ar kt.

REKLAMA

Vandenis

Finansinius reikalus tvarkykite iš pat ryto. Pokalbiai su biurokratais, verslininkais tada irgi sėkmingiau klostysis. Būtinai atsižvelkite į artimų žmonių ir kolegų poreikius bei interesus, kitaip jūsų elgesys bus nesuprastas.

Žuvys

Gali būti, kad šią dieną nuspalvins įdomus įvykis, kurį ilgai prisiminsite. Galbūt gero pasiūlymo sulauksite iš neabejingo jums draugo, gerbėjo. Visgi neišvengsite ir emocinės įtampos. Neprovokuokite agresijos, saugokitės ugnies.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų